Wout van Aert na Baal: “Toen Mathieu doortrok, maakte ik te veel fouten”

VeldrijdenWout van Aert moest het in Baal afleggen tegen Mathieu van der Poel, die genoeg had aan één splijtende aanval. “Toen Mathieu doortrok, maakte ik te veel fouten”, reageert hij bij VTM Nieuws.

14 reacties

 • Lucaz Keizer

  2 maanden geleden
  Wout en Mathieu zijn gewoon allebei toppers. Maar waarom moeten wij toch steds onze eigen mensen afbreken, in plaats van fier te zijn!
 • Dirk Van Den Bossche

  2 maanden geleden
  Allez de afbrekers van Wout zijn er weer. Als je 10 seconden een klasse verschil noemt is de kennis over het wielrennen ver te zoeken.
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Tja, de ene cross is de andere niet zeker, niet zwaar genoeg voor flandrien Van Aert allicht. Gelukkig is daar het palmares om een en ander hieronder te weerleggen.
 • Jurgen Eggermont

  2 maanden geleden
  Daar zijn we het sterkst in, onze kampioenen afbreken, typisch Belgisch. Doe zo voort Wout, we zullen nog vele mooie momenten beleven aan jou.
 • Fidji Peeters

  2 maanden geleden
  We blijven kijken, Wout. Dankzij jou krijgt de koers kleur. Voor mij ben je sowieso de winnaar van het jaar. Veel succes nog en veel geluk binnenkort met de baby!
 1. Eli Iserbyt crosst straks met scheurtje in elleboog: "Ik bijt door"
  WK veldrijden
  1

  Eli Iserbyt crosst straks met scheurtje in elleboog: "Ik bijt door"

  Top vijf, is de uiterst voorzichtige ambitie van Eli Iserbyt. Het podium, dat wordt... ellebogenwerk. Letterlijk. "Ik ben maandag nog eens op controle geweest bij een Antwerpse elleboogchirurg. Blijkbaar zit er toch een scheurtje in een gewrichtsband. Door de veelvuldige trainingsarbeid op stage in Spanje moet het wat geïrriteerd zijn geraakt. Dat maakt een topprestatie in principe onmogelijk. Als volleyballer had ik meteen moeten stoppen, zegden de dokters. Op de fiets kan je 't fixeren en valt het mee. Ook mijn fiets op de schouder tillen is geen probleem, want ik ben rechtshandig. Enkel een val kan de zaak verergeren.”
 1. De 25 goals van topschutter Paul Onuachu
  Play

  De 25 goals van topschut­ter Paul Onuachu

 2. Clement over wel heel vroege wissel van doelpuntenmaker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”
  Play
  Club Brugge
  14

  Clement over wel heel vroege wissel van doelpunten­ma­ker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”

  7 maart