Photo News/VTM Nieuws
Volledig scherm
© Photo News/VTM Nieuws

Wout van Aert is helemaal klaar voor het WK: “Veel zin om die trui nog eens te dragen”

VeldrijdenHet WK mag komen. Wout van Aert (28) is klaar. Met winst in Hamme sloot hij een bijna perfecte voorbereiding af. “Perfectie bestaat niet”, zegt hij, maar deze winter kwam wel aardig in de buurt. “Volgend weekend zal ik toch zenuwachtig zijn.”

13 reacties

 • Martine Buyck

  2 maanden geleden
  En vooral geen NK is dan ook geen WK zeker? Wij supporteren voor onze WOUT!
 • Sonny Pollaere

  2 maanden geleden
  Zo flink gefietst!
 • Pat Debal

  2 maanden geleden
  Hoeveel crossen zal hij volgend jaar rijden iedere Belg zou voor zijn eigen moeten rijden
 • Kristof De Pauw

  2 maanden geleden
  Waarom zouden deze niet mogen deelnemen aan het WK Eddy Vandewaetere? Die waar u het over hebt, de crossers van begin seizoen tot einde seizoen waar zitten die als deze toppers vechten voor de klassiekers, de tour etc?... Net dat maakt van die 2, op alle fronten verdiende kampioenen. En de andere zijn volgens mij net heel blij dat ze de nationale kampioenschappen overslaan, of die trui hadden ze nooit kunnen bemachtigen.
 • Eddy Vandewaetere

  2 maanden geleden
  Van Aert en Van der poel zouden niet mogen starten volgens mij , rijden het nationale kampioenschap niet , nee gewoon de renners die van het begin van iedere cross aan de start kwamen
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.