Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wout van Aert duikt pas “over week of acht, negen” het veld in: dilemma over deelname WK in Amerika

VeldrijdenOnthaasten, ontstressen, herbronnen, heropbouwen. Meer hoeft Wout van Aert (27) de komende tijd niet te doen. Ondertussen wordt bij Jumbo-Visma rustig bekeken hoe zijn veldritwinter kan worden aangepakt. Dé hamvraag daarin: past het WK in het Amerikaanse Fayetteville wel in zijn plannen?

52 reacties

 • RONNY PLATTEEUW

  1 jaar geleden
  Marika Peeters ,hebt U MvdP niet op de grond gezien misschien in Paris Roubaix ?het zijn alle drie goeie renners maar Wout is de tofste ! en die geeft het tenminste toe wanneer hij een minder moment heeft .
 • Marika Peeters

  1 jaar geleden
  De ritzege's van MvdP tegenover Wout , in bv de voorbije 2 seizoenen van de cross , waar ze beiden aan de start stonden ? Nu , de cijfers liegen niet hé , want hierin moest Wout , zo vaak , pijnlijk het onderspit delven tegenover MvdP , waarbij de zeldzame keren dat Wout kon winnen ...alleen door val of materiaalpech van MvdP was . Extra rust en stage's zullen noodzaak zijn voor Wout , maar kan hij daarmee op tegen de dominantie van MvdP en Pidcock ?
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Walter De Vuyst niet overdrijven he , het zijn er 8 & 13 voor VA die wel aan dubbel zoveel wedstrijden deelgenomen had maar nooit voor VDP eindigde waar ze samen aan de start stonden
 • pascal Vanderlinden

  1 jaar geleden
  @Walter De Vuyst. MVDP reed ook niet alle wedstrijden die Wout reed hé. Steek ze iedere koers bij mekaar en MVDP wint 70% meer dan Wout ? MVDP heeft niet eens een tijdritfiets en traint er nooit voor , maar rijd wel dezelfde tijd als Wout dat is pas straf ! MVDP deed half jaar geen training op de weg voor MTB. De overwinningen van Mathieu waren solo's van 40 tot 60km van de streep straf hé :)
 • Marika Peeters

  1 jaar geleden
  Gaat zoals voorgaande jaren , weer langere tijd nodig hebben om op niveau te komen , om het veld in te duiken . Dat hij dat maar doet , maar of het zoals in het verleden bewezen is , veel gaat uithalen tegen MvdP en Pidcock ? Net zoals Remco dit gebrek heeft op de weg , moet Wout het afleggen in de cross qua explosiviteit , bochtenwerk . Aanvallen doet hij ook zelden ...geen knechtjes om het werk te doen , dus maar in het wiel hangen ...om dan 2de of 3de worden .