BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wout van Aert drukt alle hetze de kop in: “Dit parcours is echt klasse en qua veiligheid een voorbeeld”

“Ik ben toch licht nerveus.” Gelukkig zei Wout van Aert het zelf, want aan zijn lichaamstaal viel er niks van te merken. Chill, complexloos en soms zelfs wat verveeld door de vragen over de balken op het WK-parcours. “Ja, Mathieu springt net iets beter over de balken dan ik, maar we moeten er niet meer van maken dan wat het is. Een balk.”

8 reacties

 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Waardering voor de prestaties van de tegenstander, in deze vd Poel sr, het toont de echte kampioen.
 • LOUIS HOFMANS

  2 maanden geleden
  Wk is eindwinnaar van de wereldbeker ,nu is het een geluksdag
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Wout en Mathieu allebei veel sucses,maak er een spannend WK van.
 • Spike Björk

  2 maanden geleden
  Van Aert dat is een renner waar er niet veel van zijn, hij blijft altijd bescheiden en vriendelijk. Men probeert hem op allerlei manieren tot uitspraken te dwingen die Van Der Poel in een slecht daglicht te stellen doordat zijn vader het wk parkoer uitstippelde. Mocht het Remco zijn die mee fietste en hij verloor, ging hij het direct daar op steken. Van Aert en Van Der Poel zijn twee renners die ver boven al de rest staan.
 • Johan Demerie

  2 maanden geleden
  Het zal wel een spannende strijd worden, maar ik hoop dat Wout die mooie trui mag dragen.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 3. “Van Aert blijkt niets van die les onthouden te hebben die Van der Poel hem leerde in de Ronde van 2020"
  PREMIUM
  59

  “Van Aert blijkt niets van die les onthouden te hebben die Van der Poel hem leerde in de Ronde van 2020"

  Ook Michel Wuyts zag gisteren hoe Wout van Aert in de sprint niet opgewassen bleek tegen Mathieu van der Poel op het WK veldrijden. Volgens de VTM-commentator heeft Van Aert “niets geleerd van de les die hij kreeg” in de Ronde van Vlaanderen 2020 en dat deze klap zelfs “harder aankomt” dan die van drie jaar geleden. “Wie ooit uitgekraamd heeft dat Van Aert in een sprint bergop Van der Poel mores zou leren heeft gedwaald.”
 1. “Hij reed me in de hekken”: Eli Iserbyt woest op Laurens Sweeck na nieuw tumult in de cross
  20

  “Hij reed me in de hekken”: Eli Iserbyt woest op Laurens Sweeck na nieuw tumult in de cross

  Michael Vanthourenhout heeft de Parkcross in Maldegem gewonnen. De Europees kampioen klopte Laurens Sweeck in de sprint. Eli Iserbyt was achteraf woedend. Vlak voor de materiaalpost zou hij door toedoen van Sweeck in een hek zijn gereden. “Het is niet de eerste keer dat hij iets ongeoorloofd doet in de cross”, reageerde Iserbyt kwaad. Sweeck: “In een cross gebeuren die dingen nu eenmaal. Simpel. Niet meer, niet minder.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.