Wout van Aert won bij zijn wederoptreden in het veld in Boom.
Volledig scherm
Wout van Aert won bij zijn wederoptreden in het veld in Boom. © Photo News

Wout van Aert degradeert de 'concurrentie' in Boom “op 91 procent”: “Ik zal er 100 nodig hebben als mijn grote vriend weer komt meedoen”

NieuwsDe concurrentie weet hoe laat het is. Een ontketende Wout van Aert heeft bij zijn crossrentree de tegenstand gedegradeerd. Op het loodzware en modderige parcours van Boom reed de Belgisch kampioen in de tweede ronde iedereen uit het wiel. Hij finishte met een voorsprong van bijna twee (!) minuten.

98 reacties

 • Willy Wittemans

  2 maanden geleden
  Wat een gezever Marika.Wout is allesbehalve een grootpraterEr zijn op dat gebied wel enkele andere exemplaren
 • Ivan Van Wontergem

  2 maanden geleden
  De cross begint nu pas, man tegen man en niet zoals sommigen in de weg rijden om een gat te kunnen maken. Het podium gezien, dat zijn de mannen. Nu nog Matthieu er bij en een goede Tom en we willen terug naar de cross gaan. Eindelijk.
 • Ivan Van Wontergem

  2 maanden geleden
  Iserbyt niet op de foto. Mathieu er nog bij, dan kan de cross beginnen.
 • michiel Debrabandere

  2 maanden geleden
  Mooie prestatie van de winnaar van de kristalen fiets. Kijk uit naar zijn volgende wedstrijden. Was de winnaar van de Kristallen fiets beloften er ook Nys? Zie geen Nys binnen de 15 eerste en Binnen de 4 minuten.
 • Katja Van Nielandt

  2 maanden geleden
  Goh Liliane, ik meen me te herinneren dat iemand afbreken jou soms ook heel makkelijk af gaat.
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Wout van Aert degradeerde zoals verwacht de tegenstand: 91 procent van onze lezers kreeg gelijk
  Gouden Cross
  3

  Wout van Aert degradeer­de zoals verwacht de tegenstand: 91 procent van onze lezers kreeg gelijk

  Wout van Aert kroonde zich gisteren voor de vijfde keer tot Belgisch kampioen veldrijden. Van Aert won zo negen van de tien crossen waar hij aan de start stond. Door die negen overwinningen sprokkelde de renner van Jumbo-Visma heel wat punten in de Gouden Cross. Vanaf vandaag bereidt hij zich voor op het klassieke voorjaar en komt hij niet meer in actie in het veld. Een noodgedwongen transfer dringt zich dus op.