Wout van Aert won bij zijn wederoptreden in het veld in Boom.
Volledig scherm
Wout van Aert won bij zijn wederoptreden in het veld in Boom. © Photo News

Wout van Aert degradeert de 'concurrentie' in Boom “op 91 procent”: “Ik zal er 100 nodig hebben als mijn grote vriend weer komt meedoen”

NieuwsDe concurrentie weet hoe laat het is. Een ontketende Wout van Aert heeft bij zijn crossrentree de tegenstand gedegradeerd. Op het loodzware en modderige parcours van Boom reed de Belgisch kampioen in de tweede ronde iedereen uit het wiel. Hij finishte met een voorsprong van bijna twee (!) minuten.

98 reacties

 • Willy Wittemans

  6 maanden geleden
  Wat een gezever Marika.Wout is allesbehalve een grootpraterEr zijn op dat gebied wel enkele andere exemplaren
 • Ivan Van Wontergem

  6 maanden geleden
  De cross begint nu pas, man tegen man en niet zoals sommigen in de weg rijden om een gat te kunnen maken. Het podium gezien, dat zijn de mannen. Nu nog Matthieu er bij en een goede Tom en we willen terug naar de cross gaan. Eindelijk.
 • Ivan Van Wontergem

  6 maanden geleden
  Iserbyt niet op de foto. Mathieu er nog bij, dan kan de cross beginnen.
 • michiel Debrabandere

  6 maanden geleden
  Mooie prestatie van de winnaar van de kristalen fiets. Kijk uit naar zijn volgende wedstrijden. Was de winnaar van de Kristallen fiets beloften er ook Nys? Zie geen Nys binnen de 15 eerste en Binnen de 4 minuten.
 • Katja Van Nielandt

  6 maanden geleden
  Goh Liliane, ik meen me te herinneren dat iemand afbreken jou soms ook heel makkelijk af gaat.
 1. Fien Maddens, de sterke vrouw achter Eli Iserbyt: “Bij een sporter moet het snel gaan: na anderhalve maand woonden we samen”
  Veldrijden
  13

  Fien Maddens, de sterke vrouw achter Eli Iserbyt: “Bij een sporter moet het snel gaan: na anderhalve maand woonden we samen”

  Eén etentje en één keer blijven slapen, en het was geklonken. Eli Iserbyt (24) won de hoofdprijs: een lief, een kok, een manager, een steun, een toeverlaat. Alles voor de prijs van één. Fien Maddens (23) praat heerlijk vrijuit: over leven met een topatleet, over druk op het WK, over kritiek die kwetst. “Ik heb een olifantenvel nodig, maar dat heb ik niet.”
 2. Drievoudig wereldkampioen veldrijden Erwin Vervecken ziet een Brit de wereldtitel pakken: “Pidcock is dé topfavoriet”
  Gouden Cross
  10

  Drievoudig wereldkam­pi­oen veldrijden Erwin Vervecken ziet een Brit de wereldti­tel pakken: “Pidcock is dé topfavo­riet”

  Vanavond begint met de Mixed Team Relay het WK veldrijden in het Amerikaanse Fayetteville. Drievoudig wereldkampioen Erwin Vervecken verwacht dat het een spannende wedstrijd wordt bij de elite mannen, maar voor hem is Pidcock wel dé grote favoriet. Ben je het eens met Vervecken of denk je er helemaal anders over? Doe dan nog snel mee met de Gouden Cross. Je hebt tot morgenavond 20 uur de tijd om een ploegje te maken of je team nog aan te passen.