Wout van Aert won bij zijn wederoptreden in het veld in Boom.
Volledig scherm
Wout van Aert won bij zijn wederoptreden in het veld in Boom. © Photo News

Wout van Aert degradeert de 'concurrentie' in Boom “op 91 procent”: “Ik zal er 100 nodig hebben als mijn grote vriend weer komt meedoen”

NieuwsDe concurrentie weet hoe laat het is. Een ontketende Wout van Aert heeft bij zijn crossrentree de tegenstand gedegradeerd. Op het loodzware en modderige parcours van Boom reed de Belgisch kampioen in de tweede ronde iedereen uit het wiel. Hij finishte met een voorsprong van bijna twee (!) minuten.

98 reacties

 • Willy Wittemans

  2 maanden geleden
  Wat een gezever Marika.Wout is allesbehalve een grootpraterEr zijn op dat gebied wel enkele andere exemplaren
 • Ivan Van Wontergem

  2 maanden geleden
  De cross begint nu pas, man tegen man en niet zoals sommigen in de weg rijden om een gat te kunnen maken. Het podium gezien, dat zijn de mannen. Nu nog Matthieu er bij en een goede Tom en we willen terug naar de cross gaan. Eindelijk.
 • Ivan Van Wontergem

  2 maanden geleden
  Iserbyt niet op de foto. Mathieu er nog bij, dan kan de cross beginnen.
 • michiel Debrabandere

  2 maanden geleden
  Mooie prestatie van de winnaar van de kristalen fiets. Kijk uit naar zijn volgende wedstrijden. Was de winnaar van de Kristallen fiets beloften er ook Nys? Zie geen Nys binnen de 15 eerste en Binnen de 4 minuten.
 • Katja Van Nielandt

  2 maanden geleden
  Goh Liliane, ik meen me te herinneren dat iemand afbreken jou soms ook heel makkelijk af gaat.
 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.
 2. Veldritcircus strijkt neer in Fayetteville. Vanthourenhout: “Als we individueel rijden, zijn we geklopt” - Pidcock: “Misschien vrienden worden met Lars”
  Play
  WK veldrijden
  26

  Veldritcir­cus strijkt neer in Fayettevil­le. Vanthouren­hout: “Als we individu­eel rijden, zijn we geklopt” - Pidcock: “Misschien vrienden worden met Lars”

  De Belgische veldritdelegatie (en Tom Pidcock) vertrokken gisteren om 11u naar Fayetteville, waar komend weekend wordt gestreden om de wereldtitel. Ondanks fileleed - eventjes dreigden enkele renners te laat te komen - arriveerde iedereen tijdig op de luchthaven. Eli Iserbyt is de vooruitgeschoven man. “Dat streepje voor heeft hij zelf afgedwongen”, stelt bondscoach Sven Vanthourenhout, die beseft dat Pidcock enkel kan geklopt worden als België één geheel vormt.