Wout van Aert won bij zijn wederoptreden in het veld in Boom.
Volledig scherm
Wout van Aert won bij zijn wederoptreden in het veld in Boom. © Photo News

Wout van Aert degradeert de 'concurrentie' in Boom “op 91 procent”: “Ik zal er 100 nodig hebben als mijn grote vriend weer komt meedoen”

NieuwsDe concurrentie weet hoe laat het is. Een ontketende Wout van Aert heeft bij zijn crossrentree de tegenstand gedegradeerd. Op het loodzware en modderige parcours van Boom reed de Belgisch kampioen in de tweede ronde iedereen uit het wiel. Hij finishte met een voorsprong van bijna twee (!) minuten.

98 reacties

 • Willy Wittemans

  1 maand geleden
  Wat een gezever Marika.Wout is allesbehalve een grootpraterEr zijn op dat gebied wel enkele andere exemplaren
 • Ivan Van Wontergem

  1 maand geleden
  De cross begint nu pas, man tegen man en niet zoals sommigen in de weg rijden om een gat te kunnen maken. Het podium gezien, dat zijn de mannen. Nu nog Matthieu er bij en een goede Tom en we willen terug naar de cross gaan. Eindelijk.
 • Ivan Van Wontergem

  1 maand geleden
  Iserbyt niet op de foto. Mathieu er nog bij, dan kan de cross beginnen.
 • michiel Debrabandere

  1 maand geleden
  Mooie prestatie van de winnaar van de kristalen fiets. Kijk uit naar zijn volgende wedstrijden. Was de winnaar van de Kristallen fiets beloften er ook Nys? Zie geen Nys binnen de 15 eerste en Binnen de 4 minuten.
 • Katja Van Nielandt

  1 maand geleden
  Goh Liliane, ik meen me te herinneren dat iemand afbreken jou soms ook heel makkelijk af gaat.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.