Volledig scherm
© BELGA

Wereldkampioene Alvarado wint in Baal na spannend duel met Brand

VeldrijdenWereldkampioene Ceylin del Carmen Alvarado heeft vrijdag de Grote Prijs Sven Nys op haar naam geschreven, de vijfde manche van de X20 Badkamers Trofee Veldrijden. 

6 reacties

 • Herman Van Arendonk

  2 maanden geleden
  Jammer dat Alvarado niet voor Belgie uit mag komen, nu ze toch in Bilzen woont. Sanne Cant heeft een mooie palmares bij elkaar gereden, maar er moeten nieuwe talenten gevonden worden. Ik denk bij de Belgische ploegen alle faciliteiten aanwezig zijn, dus daar ligt het niet aan.
 • patrick isenborghs

  2 maanden geleden
  dretie @ sanne is nog altijd de beste die we hebben , en was jaren de beste. Zolang ze er nog haar brood mee kan verdienen en nog met volle goesting aan de start staat hoeft ze niet op pensioen .Hopelijk kunnen onze jongeren er zich aan optrekken
 • Piet Karbiet

  2 maanden geleden
  Ze was wel heel erg blij met haar overwinning; teken van een spannende competitie!
 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Sanne Cant (net als Kim Clijsters trouwens) mag aan haar pensioen denken
 • Gerard Akkermans

  2 maanden geleden
  Straffe madammen die Nederlandse crossers en vooral ook op de weg!!
 1. De mysterieuze lekke band van Van Aert: “Wout weet niet waar en hoe het hem overkwam”
  Veldrijden
  26

  De mysterieu­ze lekke band van Van Aert: “Wout weet niet waar en hoe het hem overkwam”

  Godgeklaagd, was het, die lekke band van Wout van Aert. De enige, maar dan ook werkelijk de enige topper was hij die met een leegloper kreeg af te rekenen op het WK-parcours in Oostende. Onwaarschijnlijk, vindt ook ploegleider Jan Boven. “Je kan daar heel lang over doorpraten en blijven piekeren achteraf. Maar dat heeft geen zin. Zeker niet omdat Wout zelf niet precies weet waar en hoe het hem overkwam. Bij het opdraaien van de sintelbaan? Zou kunnen. Maar anderen hebben het over een plek eerder op het parcours. Wout kan er echt geen plaats op kleven. Voelde ook niet dat hij lek reed. Hij nam geen onnodige risico’s, deed geen gekke dingen.” Dat ene stomme steentje te veel, dus? “Brute pech, ja. Het is gebeurd. En dus moet je ’t een plekje geven. Maar feit is dat het Wout opzadelde met een frustrerend gevoel.”
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"