.
Volledig scherm
. © Twitter Chris Mannaerts

Wereldbekermanche van komende zondag in Val di Sole wordt echte sneeuwcross

VeldrijdenHet wordt komende zondag sneeuw vreten in de Wereldbekercross in het Italiaanse Val di Sole. De weergoden deden hun duit in het zakje, waardoor er geen sneeuwkanon nodig is.

2 reacties

 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  Slechts enkele acrobatische veldrijders ter wereld , zoals ook Stybar en Sven Nys dit waren, die de skill's bezaten om op sneeuw of ijs te kunnen knallen en de klungelaars er compleet af te rijden . Ben benieuwd om te zien welke renners hier letterlijk en figuurlijk "door het ijs zullen zakken" ? want als je het over een veldrijder "pure sang" hebt , moet die hier ook in kunnen uitblinken . Jammer dat MvdP hier niet bij is , is de onbevreesde waaghals die dit wel durft en wss kan .
 • Jonah Kemps

  1 maand geleden
  Als ze wat veel met voertuigen op het parcours rijden zal het eerder een ijspiste worden waar niemand kan rechtblijven.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.