BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Weer raak voor Iserbyt! Kopman van Pauwels Sauzen-Bingoal profiteert optimaal van lekke band Aerts en wint Ethias Cross in Beringen

VeldrijdenEli Iserbyt heeft in Beringen de tweede Ethias Cross van het seizoen gewonnen. De renner van Pauwels Sauzen-Bingoal profiteerde optimaal van pech van Toon Aerts, die sterk oogde, maar op een ongelukkig moment lek reed. Aerts’ ploegmakker Lars van der Haar werd na een ijzersterke cross tweede.

22 reacties

 • bernard vermeulen

  3 weken geleden
  Diene kleine begint mijn favoriet te worden, vind hem leuk en goed.
 • Ludovic Wenders

  1 maand geleden
  Pauwels sauzen zullen best smaken maar de beste saus wordt door van Aert, van der Poel en Pidcock gemaakt. 😉
 • IGNACE DE WULF

  1 maand geleden
  Méér dan verdiende overwinning van Eli. Het is altijd wat met Toon Aerts, vorige week kon hij geen voet mee, nu 2 x plat. Nys zal hem eens een paar "trukjes" moeten leren.
 • Ria Adams

  1 maand geleden
  Ik zou zeggen profiteer ervan vooraleer de 3 groten V.A. V.D.P. en Pitcock komen opdagen want dan is het weeral uit voor al de rest.
 • dirk claeys

  1 maand geleden
  de cross? wat stelt dat nog voor , een vertekende koers binnenkort drie a viermaal in één week, en misschien volgend jaar starten begin juli?
 1. Arne Baers begint in zijn eigen Beringen aan zijn veldritseizoen: “Afwachten hoe mijn gebroken pols reageert”
  Veldrijden beloften

  Arne Baers begint in zijn eigen Beringen aan zijn veldritsei­zoen: “Afwachten hoe mijn gebroken pols reageert”

  Arne Baers (Acrog Balen) start zaterdag aan zijn veldritseizoen. De Palenaar doet dat in eigen stad, in de Ethiascross op de terril van Beringen. Baers (19) start met lichte twijfel, want tweeënhalve week geleden brak hij zijn pols bij een val op training. “Normaal stond ik zes weken langs de kant, maar dankzij een snelle operatie kan ik nu al crossen. Of ik voluit kan gaan, zal tijdens de cross moeten blijken”, vertelt Arne Baers.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.