BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wéér prijs voor Eli Iserbyt: hij geeft zichzelf verjaardagscadeau met zege in Superprestige Ruddervoorde

VeldrijdenEli Iserbyt (24) heeft de Superprestige-cross van Ruddervoorde gewonnen. Hij maakte halfweg koers komaf met Quinten Hermans, die te veel foutjes maakte. “Toen hij een cruciale fout maakte op de balken, wist ik dat het het moment was om te versnellen”, aldus Iserbyt.

4 reacties

 • peter De ridder

  1 maand geleden
  zolang we een mooie wedstrijd zien maakt het mij niet uit wie wint. Wie het meest de kaart van de aanval kiest mag van mij elke wedstrijd winnen. Ik ben supporter van het veld rijden en alle deelnemers. ;-)
 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  Top prestaties van Eli blijven zich opstapelen ...maar hierdoor is het ook pijnlijk duidelijk welk het niveau van de tegenstand is . Ze worden nu reeds overklast door Eli en Quinten , terwijl de 3 fenomenen er niet eens bij zijn . Ook de mindere goden verdienen hun die hard fans , maar dat die zich dan ook onthouden van alle bagger te smijten naar de 3 kleppers , die het niet kunnen helpen dat velen , nu reeds ,niet kunnen winnen en met hun intrede in het veld, overklast worden qua niveau .
 • victor vandesande

  1 maand geleden
  Dat hoj maar geniet van zijn zeges nu. Als WVA, MVDP en Pidcock komen.meespelen haalt hij het podium niet meer.
 • Jonah Kemps

  1 maand geleden
  Buiten Hermans is de tegenstand momenteel toch bijzonder triestig
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.