Wout van Aert en Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert en Mathieu van der Poel. © BELGA

Waar strijden Van Aert en Van der Poel nog tegen elkaar? En hoe zit het met hun startgelden? Met deze handleiding bent u helemaal mee met de crosswereld

VeldrijdenHet is zonder publiek, maar laat dat de pret niet bederven. Wout van Aert (27) en Mathieu van der Poel (26) kruisten al tweemaal de degens. Twee keer won Wout op indrukwekkende wijze, Van der Poel stapte in Zolder zelfs vroegtijdig af. Wanneer nemen beide heren het opnieuw tegen elkaar op? Met deze handleiding bent u helemaal mee met het crosswereldje. Van de bandendruk over de materiaalpostregels tot de aanloop van Van Aert en Van der Poel naar de veldritwinter. 

7 reacties

 • Walter De Vuyst

  1 jaar geleden
  Ik lees in de media teveel over geldgewin en te weinig over de sportieve prestaties en opofferingen die alle sporters hiervoor moeten doen .
 • Johan Maddens

  1 jaar geleden
  Eind jaren 60 had Van Looy , Merckx , de Vlaeminck ook meer startgeld dan anderen in criteriums enz...Waarom zou Van Aert en VDPoel daar geen recht meer op hebben ? Je moet een keuze maken , ofwel sporter of arbeider en daar niet jaloers om zijn !
 • Tom De Ketelaere

  1 jaar geleden
  De Bruyne verdient in een maand wat VDP en WVA verdienen dus alles is heel relatief
 • Dirk Van Den Bossche

  1 jaar geleden
  Als je bij de beste bent , verdien je het meeste startgeld te krijgen , zo eenvoudig is het. De baas ,CEO van een bedrijf verdient toch ook meer dan zijn werknemers.En al degenen die er anders over denken zijn gewoon jaloers.
 • Kurt Staessens

  1 jaar geleden
  Zijn niemands zaken. Punt!