Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vos verovert achtste wereldtitel in het veld na duel met Brand, Cant niet in buurt van medaille

VeldrijdenMarianne Vos heeft haar achtste wereldtitel in het veld beet. De 34-jarige Nederlandse rekende in de sprint af met titelverdedigster Lucinda Brand. De Italiaanse Silvia Persico greep het brons, Sanne Cant moest vrede nemen met de tiende plaats.

27 reacties

 • eduard janssens

  1 jaar geleden
  Vrouwelijk Zoetemelk zo is ze ook kampioen van Nederland geworden .Als ze het WK over heel het jaar rijden krijg een andere winnaar dat moet je elke cross meerijden .Idem op de weg ook. Nu moet ze haar trui bewijzen en volgend seizoen meer crossen rijden en haar bewijzen dat zal wat anders zijn .
 • peter De ridder

  1 jaar geleden
  Dikke proficiat Marianne , Met 2 naar de eindmeet . Brand vond geen oplossing om van jou af te raken. De enige manier om tegen de beste vrouw van het seizoen te winnen was via een sprint. En eigenlijk zou niemand jou mogen verwijten dat jij op je sterkste wapen hebt gegokt en niet hebt overgenomen. Vermits dit een landen WK is maakt het weinig uit wie goud of zilver heeft als ze maar in hetzelfde kamp terecht komen. Al de rest is persoonlijke voorkeur lieve mensen.
 • Eric Servaes

  1 jaar geleden
  Hij/zij die het snelst en al eerste over de streep komt is de winnaar/winnares … de rest is larie en apekool. Top (sluwe) Vos.
 • ANDRE AERTS

  1 jaar geleden
  Alle respect voor Vos is verdwenen.
 • Ineke Visser

  1 jaar geleden
  8 keer wereldkampioen wie doet haar dat na! Gefeliciteerd Marianne.