Wout van Aert en zijn hoogzwangere Sarah.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert en zijn hoogzwangere Sarah. © BELGA_HANDOUT

Vleugels of flanellen benen straks voor Van Aert? Ervaringsdeskundigen over ‘papa worden’ in volle seizoen: “Een magisch moment”

WielrennenWout van Aert (26) en zijn Sarah wacht na de geboorte van zoontje Georges een heftige, emotionele aanloopweek naar het BK veldrijden. Maar ook “het mooiste wat je kan overkomen”, weten Sven Nys, Greg Van Avermaet en Maxime Monfort uit ervaring. Ook zij werden papa in volle seizoen.

9 reacties

 • Erwin Van Dorpe

  2 maanden geleden
  Proficiat met je eerste zoon! Het mooiste dat bestaat.Erbij zijn als het kind geboren wordt . Vergeet je nooit ! En nu knallen Wout ! Ik zet mijn geld op jou voor bk. En zeker Wk. Je hebt het bewezen dat jij het kan! Wk winnen voor u vrouw en pas geboren kind ! Een grotere motivatie kan je toch niet hebben. Go go go Wout
 • EDDY VERTONGEN

  2 maanden geleden
  Dit moet nog een enorme boest geven voor Wout zondag !!!
 • Georges Lanssens

  2 maanden geleden
  Een dikke proficiat Sarah en Wout ! Nieuw leven en nieuwe hoop. Nini weg van een grote voorganger Rik ll in de volksmond van toen. Alle hoop staat nu verder te wachten en met een lieve vrouw als Sarah wens ik jullie beiden een mooie toekomst met een GEORGES kan niets stuk Georges Lanssens
 • Antoine Van De Velde

  2 maanden geleden
  De winnaar van Strade,San Remo, twee tour ritten en twee keer vice Wereldkampioen op de weg zijn start geld met twee derden verminderen omdat hij geen trui haalt in het veld. Ik dacht het niet Dirk, met de wereldbeker trui erbij is er voorlopig nog kans op drie truien we zullen het beleven.
 • SUZANNE GOVAERTS

  2 maanden geleden
  Proficiat Sarah en Wout, nu volop genieten van jullie kleine wonder
 1. Wout van Aert: “De koers begon goed voor mij, maar die lekke band gooide roet in het eten”
  Play
  WK veldrijden
  42

  Wout van Aert: “De koers begon goed voor mij, maar die lekke band gooide roet in het eten”

  Wout van Aert baalde natuurlijk als een stekker, nadat een lekke band roet in het eten gooide op het WK veldrijden. “Natuurlijk ben ik teleurgesteld. Ik zat op een gegeven moment in een gunstige situatie, maar lek rijden kost teveel tijd. En ik ben teleurgesteld in mezelf, ik heb niet teruggevochten zoals ik dat normaal kan. Ik denk dat ik lek reed langs de eerst wisselpost. Ik denk niet dat ik helemaal direct lek stond, ‘t was een leegloper. Soit, ik verlies er een halve minuut mee, nadien kwam ik nog één keer dichter, maar nadien ontplofte ik.”
 2. De mysterieuze lekke band van Van Aert: “Wout weet niet waar en hoe het hem overkwam”
  Veldrijden
  26

  De mysterieu­ze lekke band van Van Aert: “Wout weet niet waar en hoe het hem overkwam”

  Godgeklaagd, was het, die lekke band van Wout van Aert. De enige, maar dan ook werkelijk de enige topper was hij die met een leegloper kreeg af te rekenen op het WK-parcours in Oostende. Onwaarschijnlijk, vindt ook ploegleider Jan Boven. “Je kan daar heel lang over doorpraten en blijven piekeren achteraf. Maar dat heeft geen zin. Zeker niet omdat Wout zelf niet precies weet waar en hoe het hem overkwam. Bij het opdraaien van de sintelbaan? Zou kunnen. Maar anderen hebben het over een plek eerder op het parcours. Wout kan er echt geen plaats op kleven. Voelde ook niet dat hij lek reed. Hij nam geen onnodige risico’s, deed geen gekke dingen.” Dat ene stomme steentje te veel, dus? “Brute pech, ja. Het is gebeurd. En dus moet je ’t een plekje geven. Maar feit is dat het Wout opzadelde met een frustrerend gevoel.”
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"