Niels Albert over Verstrynghe.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Albert over Verstrynghe. © Belga

“Verstrynge en Wyseure hadden de ballen aan hun lijf moeten hebben om het meteen te vertellen tegen de ploeg en Wellens”

Veldrijden“Ik begrijp Bart Wellens, die vindt dat hem een mes in de rug is gestoken.” Ook onze analist Niels Albert kan niet voorbij de transfersoap rond veldrittalenten Emiel Verstrynge (20) en Joran Wyseure (21): “Die gasten hadden meer respect kunnen tonen.” Hij ziet er echter ook een mogelijkheid in voor gevestigde namen als Sweeck en zelfs Aerts.

25 reacties

 • Marc Vanhaste

  5 maanden geleden
  Inderdaad, ze hadden meer respect moeten tonen naar hun ploeg en naar Bart Wellens. Was vroeger supporter van de 2, maar nu is het gedaan. Als ze zo licht wegen dat ze zo makkelijk te overhalen zijn met geld, dat zegt ook veel. Je kunt tenminste met iedereen eens praten en als je dan een beslissing neemt dan kan dat wel. Dan ben je niet achterbaks.
 • René Pijnacker

  5 maanden geleden
  Niels wist ook niet hoe snel hij bij Vastgoedservice moest tekenen, als hij in dienst was van de gebroeders Roodhooft, dus...
 • nicole haeck

  5 maanden geleden
  Was supporter van de twee ,maar niet van de gebroeders Roodhooft ,en nu worden ze knechten van Van Der Poel .
 • Kaat Hoornaert

  5 maanden geleden
  Misschien moet Tormans zich op andere sporten toeleggen waar wel respect bestaat voor de sponsors. Ik zou er ook genoeg van hebben.
 • Jurgen Vermaut

  5 maanden geleden
  Die gasten hebben getekend bij een ander, einde discussie. Dat een bepaalde kliek waar Niels Albert vriend van is, op hun tenen getrapt zijn, pech voor hen. Niemand buiten die gasten kennen hun contract voorwaarden. Als zij vinden dat dat het beste was wat ze konden krijgen, wel dan hebben ze gelijk dat ze tekenden. Wat al de rest er nu over na zevert is gewoon zever in zakken. Opiniestukken, tja, 't is wie ze schrijft zeker.
 1. INTERVIEW. Hans van Kasteren bijt van zich af na shitstorm rond Wyseure en Verstrynge: “Echt niet iedereen wil bij Lefevere rijden”
  PREMIUM
  Veldrijden

  INTERVIEW. Hans van Kasteren bijt van zich af na shitstorm rond Wyseure en Verstrynge: “Echt niet iedereen wil bij Lefevere rijden”

  Hans van Kasteren (66) heeft zijn rentree in het veldrijden niet gemist. Na een afwezigheid van vijf jaar doorboorde hij met een veelbesproken transfer van de beloften Joran Wyseure en Emiel Verstrynge de nieuwe veldritplannen van Patrick Lefevere en sponsor Jan Tormans. Het ging in de cross over “mensenhandel” en “messen in de rug”. “De uitspraken van Geert Wellens? Ik neem het hem niet kwalijk. Hij is niet de slimste jongen.”
 2. 153.700 euro versus 143.370 euro: beste vrouw in het veldrijden verdient opnieuw meer dan beste man
  PREMIUM
  Veldrijden
  54

  153.700 euro versus 143.370 euro: beste vrouw in het veldrijden verdient opnieuw meer dan beste man

  Het crossseizoen zit er sinds gisteren officieel op. De prijzen zijn verdeeld, renners en rensters maken de financiële balans van hun wintermaanden op. Opvallend: voor het derde opeenvolgende jaar sinds de gelijkschakeling van de barema’s overtreft de sterkste vrouw de sterkste man. Een analyse van de cijfers, met onder meer Wout van Aert die het met de helft minder moet doen dan ploeggenote Marianne Vos - terwijl ze elk evenveel crossen reden.
 1. Kersvers wereldkampioen Pidcock wil wel, maar komt niet naar Krawatencross in Lille
  Veldrijden
  12

  Kersvers wereldkam­pi­oen Pidcock wil wel, maar komt niet naar Krawaten­cross in Lille

  Na zijn wereldtitel veldrijden gekscheerde Tom Pidcock dat hij zondag in Lille graag zijn regenboogtrui zou willen showen voor hij aan zijn voorbereiding op het wegseizoen begint. De Brit is momenteel op citytrip in New York, maar landt zaterdagavond in België, om al zondagavond naar de Algarve in Portugal te vliegen voor een stage. Crossen in Lille is dus in principe mogelijk. De organisator van de Krawatencross deed een bod bij het management van Pidcock, maar kreeg nog geen antwoord.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 3. Na de transferheisa. U23-wereldkampioen Joran Wyseure is er nog altijd niet goed van: “Die tweet van Wellens met mes in de rug: heel erg”
  PREMIUM
  Veldrijden

  Na de transfer­hei­sa. U23-wereldkam­pi­oen Joran Wyseure is er nog altijd niet goed van: “Die tweet van Wellens met mes in de rug: heel erg”

  Wereldkampioen veldrijden bij de U23 Joran Wyseure (21) werd zaterdag achtste in Gavere en zondag tweede in Brussel. Maar Wyseure haalde de voorbije dagen vooral het nieuws met een veelbesproken transfer naar de Alpecin-Fenix-ploeg van Philip en Christoph Roodhooft. Dat zorgde voor zoveel reuring dat Wyseure er nog altijd niet goed van is. “Tot dertig seconden voor de start van de cross in Gavere gisteren keerde mijn maag nog altijd van de stress en van de spanning.”
 4. Patrick Lefevere schrikt niet van manier van zakendoen van Hans van Kasteren: “Een Hollander met een grote bek”
  PREMIUM
  Wielrennen

  Patrick Lefevere schrikt niet van manier van zakendoen van Hans van Kasteren: “Een Hollander met een grote bek”

  Ze kennen mekaar al heel lang. En dus schrikt Patrick Lefevere er niet meer van, hoe Hans van Kasteren zaken doet. Vorige week nog bood Van Kasteren de vier veldrijders Wyseure, Verstrynge, Van Kessel en Hermans aan bij Lefevere. “Het was een pakket, te nemen of te laten. Dinsdag hoorde ik dat Wyseure bij de broers Roodhooft heeft getekend.” Verstrynge gaat nu snel volgen.