TDW
Volledig scherm
© TDW

Veldrijdster woedend na niet-selectie voor WK: "Ik viel van mijn stoel toen de bondscoach me belde"

WK VeldrijdenJoyce Vanderbeken is ontgoocheld. En boos. De West-Vlaamse werd gepasseerd voor het WK en daar kan ze niet mee lachen. "Ik lag in balans met Karen Verhestraeten en ik heb verloren. Daar kan ik nog enigszins mee leven. Maar hoe is het mogelijk het dat Kim Van de Steene geselecteerd is?"

30 reacties

 • Theo Van Hoof

  5 jaar geleden
  Wat heeft het palmares van Sven hiermee te maken? Zijn de beste voetbalcoaches de beste voetballers geweest en zijn de beste voetballers de beste coaches geworden? Zoek een keer op wat het voetbal palmares van Van Gaal is.
 • eduard janssens

  5 jaar geleden
  Vriendjes politiek !! heeft altijd bestaan en dat zal nooit verdwijnen
 • dany busschots

  5 jaar geleden
  beste Eric, wat had onze vorige bondscoach gepresteerd in het verleden ,tien keer NADA
 • Johnny Borgoo

  5 jaar geleden
  Ronny Devos is ploegleider bij de ploeg van Kim en die was jarenlang familie van de bondscoch
 • Dirk Van der Weeën

  5 jaar geleden
  De fout van de nva !!!!!
 1. Adrie van der Poel en Niels Albert draaien al warm voor het WK veldrijden: “Wij konden nog rustig op restaurant gaan, dat kunnen Wout en Mathieu niet meer”
  PREMIUM
  WK veldrijden
  23

  Adrie van der Poel en Niels Albert draaien al warm voor het WK veldrijden: “Wij konden nog rustig op restaurant gaan, dat kunnen Wout en Mathieu niet meer”

  Hoogerheide, dat is Adrie van der Poel die zijn laatste cross reed. Dat is zijn zoon Mathieu die vijf keer won. En dat is Niels Albert die, minder dan drie maanden nadat zijn milt was verwijderd, wereldkampioen werd. Zondag wordt in Hoogerheide de moeder van alle veldritduels tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel gereden. Vader Adrie en Niels Albert kijken vooruit. “Ik leg die balken waar ik wil. Dat heeft niks te maken met Wout of met Mathieu.”