Volledig scherm
© BELGA

Veldrijdster Jolien Verschueren vindt onderdak bij nieuwe ploeg: “Wil opnieuw een stap vooruit te zetten”

VeldrijdenVeldrijdster Jolien Verschueren zet haar carrière voort. Dat liet de 29-jarige West-Vlaamse donderdag in een persbericht weten. Verschueren had het nieuws willen bekendmaken op een persmoment, maar dat werd wegens de verspreiding van het coronavirus afgelast.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. COLUMN. “Als die rensters vinden dat wat zij bieden voldoende is, geen minuut in beeld komen en toch goed betaald krijgen, dan denk ik: tja”
  PREMIUM
  Veldrijden

  COLUMN. “Als die rensters vinden dat wat zij bieden voldoende is, geen minuut in beeld komen en toch goed betaald krijgen, dan denk ik: tja”

  Acht Nederlandse vrouwen in de top tien van de Koppenbergcross. Van de Belgische dames geen spoor. Onze analist Niels Albert staat in zijn wekelijkse column stil bij de Belgische crossvrouwen. “Cant was altijd een categorie beter dan de andere Belgen. De opvolging is er niet gekomen. Hoelang praten we al over Laura Verdonschot?”
 1. Het knotsgekke slot van Standard-Eupen, met keeper Bodart die scoort
  Play

  Het knotsgekke slot van Standard-Eu­pen, met keeper Bodart die scoort

 2. Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk
  Play

  Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk