BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vanthourenhout zegeviert voor derde keer in Meulebeke, ploegmaat Iserbyt tweede

VeldrijdenMichael Vanthourenhout heeft voor de derde keer de Berencross in Meulebeke gewonnen. De West-Vlaming van Pauwels Sauzen-Bingoal hield zijn ploegmaat Eli Iserbyt af. Lars van der Haar vervolledigde het podium.

7 reacties

 • Mark Klaver

  2 maanden geleden
  in Amerika zal Nijs wel winnen
 • roger reniers

  2 maanden geleden
  Met Van Aert, V.D.Poel en Pidcock samen in de wedstrijd,dan zullen we pas cross krijgen !Vandaag 90 deelnemers aan de start, 5 in beeld ! Zelfs bij de vrouwen is het ineens aan het slabakken !
 • Pieter De Coninck

  2 maanden geleden
  Volgens jullie is het dus met Van Der Poel die 29 van de 30 crossen die hij rijd wint wel spannend.Zelfs Van Aert wint niet tegen Mathieu of deze moet pech hebben.
 • Bo De Nul

  2 maanden geleden
  Ik moet eerlijk zeggen dat na jaren lang cross liefhebber te zijn geweest, dat er spanning er volledig af is. Geen koers dragers meer, geen allure, geen présence… alsof er gekeken wordt naar amateurs tot dat idd de twee enige profs gaan deelnemen. En het ergste is dat deze gasten er ook kei hard voor werken, waarvoor respect!
 • nicole haeck

  2 maanden geleden
  Ann ,dat was het al in de tijd van Nijs , die won toen ook alles . En als Wout en Mathieu er bij komen weten we ook al wie zal winnen. In het veldrijden zijn er nu eenmaal de toppers en de rest rijdt voor bonen en spek .