Volledig scherm
PREMIUM

Van Impe en De Vlaeminck: "Ik vrees dat Wout er al in de eerste ronde vanonder zal muizen"

VeldrijdenVrienden, vrijzeggers, ­vurige minnaars van het veldrijden. En na een turbulent 2017 is er wel meer wat Roger De Vlaeminck (70) en Lucien Van Impe (71) met elkaar verbindt. Eén zware stemband­operatie/hartaanval later blinken ze meer dan ooit in hun vel. En staan ze ­verbaal scherp. "Van Aert krijgt geen concurrentie op het BK. En hey: Van der Poel is nog geen wereldkampioen!" 

14 reacties

 • marc van neerveldt

  5 jaar geleden
  Alle respect voor deze 2 monumenten maar zondag zonder pech wint mathieu met 1 been en 2 vingers in de neus
 • Eduard Dierckx

  5 jaar geleden
  Twee klasbakken van destijds, het doet goed om te zien dat ze er nog steeds scherp uitzien. Succes mannen.
 • Louis Heyens

  5 jaar geleden
  als HIJ geen wereldkampioen wordt ziet het er zeker slecht uit voor Van Aert, hij zal dan content moeten zijn met brons of hij gaat met lege handen naar huis ...
 • Bertrand Vandemeulebroucke

  5 jaar geleden
  Hij is natuurlijk nog geen wereldkampioen, het moet eerst nog verreden worden, hij was verleden jaar ook geen wereldkampioen, en er moet altijd rekening gehouden worden met materiaalpech en valpartijen bij het veldrijden. Dat hoort er nu eenmaal bij.
 • vangeel guido

  5 jaar geleden
  VDP rijd alles op een hoopje net als zijn nieuwe Porsche .Hij is gewoon de beste en ja ook zonder groene bandjes.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  31

  Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”

  Winst voor Van Aert in Hamme. Een zege voor Van der Poel in Besançon. De ‘Grote Twee’ zijn klaar voor het WK veldrijden. Het parcours in Hoogerheide is mee uitgetekend door Adrie - vader van Mathieu. Kan dat wel? Onze columnist Niels Albert ziet er geen graten in. “Volgens mij neemt Wout ook probleemloos een balk van 40 centimeter” Wat beslist dan wel over winst of verlies?