BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel toont in Besançon dat hij klaar is voor het WK: “Volgende week zijn er veel scenario’s mogelijk”

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft er een geslaagde generale repetitie opzitten. De Nederlander van Alpecin-Deceuninck was oppermachtig in Besançon en is samen met Wout van Aert dé topfavoriet om volgende week de wereldtitel in de wacht te slepen.

41 reacties

 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Supporter voor wie je wil maar blijf beleefd go wout go
 • Jose Delie

  2 maanden geleden
  Het feit dat sommige ”kenners” Van aert constant afbreken , bewijst dat ze hem heel hoog inschatten ! Toch !
 • PHILIPPUS DE GEEST

  2 maanden geleden
  Ik vraag me af of er ook veel Nederlanders zijn die voor een Belg supporteren ?
 • petrus kerckhofs

  2 maanden geleden
  Wij supporteren in ieder geval allemaal voor Mathieu, ook al zijn we van de Kempen. Veel succes en geen pech gewenst, Mathieu! Wij vinden jou super sympathiek en een topatleet!!
 • Peter Van Mol

  2 maanden geleden
  Pidcock doet niet mee…
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.