BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel sluit veldritseizoen in Hulst af met 32ste zegeruiker en evenaart recordcijfer van vorig jaar

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft in Hulst zijn veldritseizoen in schoonheid afgesloten. De 24-jarige Nederlander boekte in de laatste manche van de Brico Cross zijn 32ste seizoenszege, een evenaring van het recordcijfer van vorig jaar.

5 reacties

 • Freddy van Puymbrouck

  4 jaar geleden
  Ik was in Hulst samen met minstens 15.000 anderen, wie zegt dat het veldrijden niet populair is!.Als je zag hoeveel Belgische supporters vdPoel heeft dat is werkelijk ongelofelijk.Er zijn er blijkbaar meer die beseffen dat ze een uniek talent aan het werk kunnen zien en dat is toch wat elke wielerliefhebber wil zien, de beste zien rijden en dat is Mathieu!
 • Guido Verhoeven

  4 jaar geleden
  Proficiat Mathieu! Een waardig wereldkampioen op en naast het parcours - kunnen velen nog een lesje (weeral) van leren! Jij hebt propaganda gemaakt voor deze sport.
 • Rudy Vanden Broeck

  4 jaar geleden
  Wat ? Heeft Van Der Poel gewonnen ? Wat een verrassing.
 • Maxime Vanmaercke

  4 jaar geleden
  Een prof om U tegen te zeggen. En nu komt de baan op hem af. Ik ben benieuwd.
 • sylvain roobaert

  4 jaar geleden
  Bedankt Mathieu voor dit prachtige seizoen , hopelijk volgend seizoen vervolg
 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.