TDW
Volledig scherm
© TDW

Van der Poel recupereert met een sterke solo in Otegem het best van de nationale kampioenschappen - Cant wint bij de vrouwen

VeldrijdenEén dag na het BK in Koksijde zijn de veldrijders opnieuw de wei ingedoken voor de cross in Otegem. Nederlands kampioen Van der Poel haalde het daarin met overmacht van Belgisch kampioen Wout van Aert. Toon Aerts finishte op een derde plaats. Het is de 24ste seizoenszege voor 'VDP', dat terwijl Van Aert op 8 stuks blijft steken.

40 reacties

 • Berry Colijn

  5 jaar geleden
  Luk Goffin. Weet je wat zo zielig met sommigen van jullie hier is, dat als een Nederlander, in welke sport dan ook, vaak wint, dat hij arrogant genoemd wordt!!! Beetje vreemd niet. Misschien een minderwaardigheidscomplex!! Gelukkig zijn er meer Belgen die het positiever zien!!!
 • roger jacobs

  5 jaar geleden
  repliek op Dirk van WEEËN , ik vind het zeer affronterend dat u mensen afbreekt op zijn intellectualis , ik ben nota bene 80 jaar en a2 elektro mechanica , dus ik kijk uit wat u voor onzin u gaat schrijven als u 80 jaar ben ,ik fiets noch elke dag 1 a 2 uur , en wat doet u grote verhalen vertellen aan de toog,u denkt beter even na voordat u andere mensen beledigd.ik woon in Frankrijk momenteel heerlijke zonetje,groetjes
 • Dirk Van der Weeën

  5 jaar geleden
  En ik roger jacobs vindt het nog bedroevender dat sommige mensen zich hier intellectueler komen voor doen dan ze zijn,en dan nog geen twee zinnen zonder fouten kunnen schrijven.Dus denk in het vervolg 2 maal na aub.
 • Bromvlieg

  5 jaar geleden
  Van der Poel is de Messi van het veldrijden.
 • Gaston Foubert

  5 jaar geleden
  Moet VDP maar zorgen dat hij niet valt en goed.materiaal koopt.