Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel mikt vol op kerstperiode en laat daarvoor crossen in Essen en Zonhoven schieten

VeldrijdenZoek volgende week niet naar Mathieu van der Poel in Essen of Zonhoven. De wereldkampioen laat beide crossen links liggen. Ook de cross in Bredene is (voorlopig) niet in zijn programma voor december opgenomen.

4 reacties

 • glenn wouters

  2 jaar geleden
  Top idee Karel, dan voortaan een podium met 2 renners als MVDP niet mee doet. Blijft het hoogste schavotje gewoon leeg. Als iemand niet start kan hij ook niet winnen. Wie dan wint is de beste van de renners die wel starten.
 • dirk claeys

  2 jaar geleden
  Hij bepaald zijn eigen crossen en zijn eigen startgeld! Toch mooi! Geen marionet van het volk! Enkel de Nederlandse en wk trui nog winnen en daarna zal hij Geen seconde nog crossen!
 • janpiere ledure

  2 jaar geleden
  Karel ??? En als hij weg gaat van de eerste ronde en ze zien hem niet meer terug !! Ja als hij over de meet rijd wat is dan .
 • Karel Belmans

  2 jaar geleden
  De winnaar in de crossen waar hij niet mee rijdt....is geen winnaar...maar gewoon de tweede! Zo simpel is dat.
 1. Wout van Aert: “De koers begon goed voor mij, maar die lekke band gooide roet in het eten”
  Play
  WK veldrijden
  42

  Wout van Aert: “De koers begon goed voor mij, maar die lekke band gooide roet in het eten”

  Wout van Aert baalde natuurlijk als een stekker, nadat een lekke band roet in het eten gooide op het WK veldrijden. “Natuurlijk ben ik teleurgesteld. Ik zat op een gegeven moment in een gunstige situatie, maar lek rijden kost teveel tijd. En ik ben teleurgesteld in mezelf, ik heb niet teruggevochten zoals ik dat normaal kan. Ik denk dat ik lek reed langs de eerst wisselpost. Ik denk niet dat ik helemaal direct lek stond, ‘t was een leegloper. Soit, ik verlies er een halve minuut mee, nadien kwam ik nog één keer dichter, maar nadien ontplofte ik.”
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!