BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel maakt zich geen zorgen: “Wout is dik in orde, maar ik had niets anders verwacht”

VeldrijdenGeen vijfde zege voor Mathieu van der Poel in Overijse. De wereldkampioen reed lek op een slecht moment en moest de overwinning aan een sterke Wout van Aert laten. Toch maakt MVDP zich geen zorgen met oog op het WK over zeven dagen: “Volgende week is een nieuwe wedstrijd.”

3 reacties

 • Philippe Deckers

  2 jaar geleden
  We moeten eerlijk zijn; zonder lek zou VDP gewonnen hebben.
 • ROGER DEPREZ

  2 jaar geleden
  Het siert MVDP dat hij zegt over Wout, heel iets ander dan Wuyts die het niet kan wegsteken zijn voorkeur als supporter van MVDP en dat als neutrale commentator.
 • Hugo Schelstraete

  2 jaar geleden
  Fantastisch hoe beide Heren met respect over mekaar praten. Een voorbeeld voor de ganse sportwereld.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Het wil niet lukken voor Iserbyt op de mountainbike: out met rugpijn en voorlopig geen wedstrijden
  Wielrennen
  2

  Het wil niet lukken voor Iserbyt op de mountainbi­ke: out met rugpijn en voorlopig geen wedstrij­den

  De mountainbikecampagne van Eli Iserbyt (24) komt niet van de grond. Iserbyt gaat door een rugblessure enkele weken uit competitie. De eindwinnaar van de recentste Wereldbeker veldrijden zal daardoor zeker de wereldbekermanche mountainbike in Nove Mesto en zijn eerste wegwedstrijden missen, maar de voorbereiding op het veldritseizoen komt niet in het gevaar: “De dokters hebben me verzekerd dat alles weer goed komt.”
 3. 153.700 euro versus 143.370 euro: beste vrouw in het veldrijden verdient opnieuw meer dan beste man
  PREMIUM
  Veldrijden
  54

  153.700 euro versus 143.370 euro: beste vrouw in het veldrijden verdient opnieuw meer dan beste man

  Het crossseizoen zit er sinds gisteren officieel op. De prijzen zijn verdeeld, renners en rensters maken de financiële balans van hun wintermaanden op. Opvallend: voor het derde opeenvolgende jaar sinds de gelijkschakeling van de barema’s overtreft de sterkste vrouw de sterkste man. Een analyse van de cijfers, met onder meer Wout van Aert die het met de helft minder moet doen dan ploeggenote Marianne Vos - terwijl ze elk evenveel crossen reden.