Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel kwam, zag en overwon bij rentree in Antwerpen: “Had nooit gevoel dat ik helemaal op limiet zat”

VeldrijdenMathieu van der Poel is aan een nieuw crossseizoen begonnen, zoals hij begin dit jaar het oude heeft beëindigd. Hij won in Antwerpen, ruim tien maanden nadat hij in het Zwitserse Dübendorf won en wereldkampioen werd. En zoals hij al zijn crossen daarvoor won, op één na. Eli Iserbyt was de beste van de rest.

18 reacties

 • Jan Timmermans

  3 maanden geleden
  Als supporter van Mathieu kan ook ik niet ontkennen dat Wout ook van uitzonderlijke klasse is. Beide zijn een aanwinst voor de wielersport en zullen ons nog veel mooie sportmomenten bezorgen alle negatieve reacties ten spijt.
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Toch nog geen twijfels over Van Aert na zijn schitterend seizoen , laat hem opnieuw op niveau komen zoals hij zelf aankondigt dat zijn doelen de kampioenschappen zijn en dat hij top zal zijn rond kerstdag ! toch nog even afwachten , alhoewel na eindejaar het voorseizoen op de weg snel zal aantreden . Wout is nu weg naar Spanje zonder crossfiets , toch een teken dat hij zich klaarmaakt voor het komende wegseizoen !
 • marc van neerveldt

  3 maanden geleden
  Zet hem op de laatste rij zoals sommige hier suggereren en hij wint nog een klasse apart die jongen wie dit niet ziet is ziende blind 
 • Rudy Vanden Broeck

  3 maanden geleden
  De saaiheid in de cross is nu terug van de partij. 
 • luc Vekens

  3 maanden geleden
  Proficiat MVDP! En dat nog tegen geen 100% inspanning.  En een paar weken geleden schreef hier nog iemand dat Iserbyt  beter is dan Roland Liboton. Ik denk dan: mening toch maar herbekijken! 
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"