Van der Poel eerder dit jaar in Yorkshire.
Volledig scherm
Van der Poel eerder dit jaar in Yorkshire. © Photo News

Van der Poel klaar voor duel: “Iserbyt is indrukwekkend bezig”

10 reacties

 • Pieter De Ruyter

  2 jaar geleden
  Wint hij met meer of minder dan 1 minuut?
 • FRANK BERTELS

  2 jaar geleden
  Topkerel
 • Geert Heylen

  2 jaar geleden
  Er zit toch veel Belg in deze nuchtere eerlijke top Nederlander .....daarom sluiten de Vlamingen hem zo in het hart. Kijk er naar uit om je terug bezig te zien .
 • Sander van Schoonhoven

  2 jaar geleden
  Van der Poel liet het vorige seizoen de laatste 2 ronden een beetje lopen omdat de beslissende bres dan al geslagen was. In het ergste geval moet hij nu die 2 laatste rondjes ook nog iets extra gas geven, maar het lijkt me hoogst onwaarschijnlijk dat Van der Poel er door Iserbyt opgelegd gaat worden. Het zou wel spektakel geven! Meer dan Van Aert vorig jaar kon verzorgen helaas.
 • Danny Damiaens

  2 jaar geleden
  Het zijn maar koersen van 1 uur,dat zal nog wel lukken.
 1. Eli Iserbyt crosst straks met scheurtje in elleboog: "Ik bijt door"
  WK veldrijden
  1

  Eli Iserbyt crosst straks met scheurtje in elleboog: "Ik bijt door"

  Top vijf, is de uiterst voorzichtige ambitie van Eli Iserbyt. Het podium, dat wordt... ellebogenwerk. Letterlijk. "Ik ben maandag nog eens op controle geweest bij een Antwerpse elleboogchirurg. Blijkbaar zit er toch een scheurtje in een gewrichtsband. Door de veelvuldige trainingsarbeid op stage in Spanje moet het wat geïrriteerd zijn geraakt. Dat maakt een topprestatie in principe onmogelijk. Als volleyballer had ik meteen moeten stoppen, zegden de dokters. Op de fiets kan je 't fixeren en valt het mee. Ook mijn fiets op de schouder tillen is geen probleem, want ik ben rechtshandig. Enkel een val kan de zaak verergeren.”
 2. Kijk naar aflevering 5 van Koers zkt. Vrouw, met special guest Niels Albert: “Denk dat hij met ons zit te lachen”
  Koers zkt. Vrouw
  3

  Kijk naar aflevering 5 van Koers zkt. Vrouw, met special guest Niels Albert: “Denk dat hij met ons zit te lachen”

  In Koers zkt. Vrouw gaan Starcasino Cycling Team en Cycling Vlaanderen op zoek naar een toekomstige ster in het Belgische dameswielrennen. Liefst 3.800 vrouwen schreven zich in en gaan de strijd aan om de felbegeerde prijs: een profcontract voor één jaar. Van die 3.800 blijven er nog tien over. In een unieke 6-delige videoreeks volgt HLN.be de afvalrace van dichtbij en zoomt het in op enkele bijzondere rensters. Want... “Vrouwen weten vaak niet hoe hard ze met de fiets kunnen rijden.”