.
Volledig scherm
. © Belga

Van der Poel is ritueel Van Aert beu, UCI-commissaris: “Wout heeft na aankomst tien minuten om op het podium te komen”

Veldrijden“Het podium gaat gewoon door of ik ben ook weg.” Na de uitspraken van Mathieu van der Poel over het ‘cooling down’-ritueel van Wout van Aert lijkt enkel de chronometer het kleine dispuut in de crosswereld uit te kunnen klaren.

57 reacties

 • Freddy van Puymbrouck

  2 jaar geleden
  Wat ik doe is nieuw zegt Wout, ik hoop dat hij zelf snapt hoe belachelijk deze verklaring is.Losrijden na een wedstrijd is al zo oud als de straat, het enige wat vernieuwend is aan het gedoe van Wout is dat andere renners verkleumd van de kou moeten wachten tot hij met zijn flauwekul klaar is.Indien hij alles zou winnen stond hij als eerste klaar om op het podium te staan!.
 • patrick isenborghs

  2 jaar geleden
  philippe poidevin altijd maar zeuren over het parcour haalt niets uit en denkt u nu echt dat er verandering komt bij modderparcours? Wel in Baal was er ook een modderig parcour en VDP reed de tegenstand nog verder uit het wiel Tot 2 jaar geleden waar VA ook nog crossen kon winnen werd er nooit gezeurd over het parcour en dat zijn nog steeds dezelfde parcours waar nu op gereden word. Geniet van de sport en laat de beste winnen daar is toch niets mis mee !
 • eric maier

  2 jaar geleden
  ook dit nog, VDP moet niet zagen. Na aankomst van de derde renners en het podium zijn er altijd 10 minuten en meer verstreken. Wel weet ik dat M VDP dit jaar heel vaak met een zuur gezicht op het podium staat, waar hij ook koerst. De ceremonie steekt vooral hem tegen omdat hij ook liever direct wil losrijden. De ene doet dat eerst, de andere niet.
 • jean driesen

  2 jaar geleden
  Of Mathieu gelijk heeft of niet? Wie heeft er al eens gechronometreerd? Doe dat eerst voor er zo een heisa over te maken: 10 minuten na de aankomst van de laatste renner, dat is toch vrij duidelijk. Kan men een renner verplichten om het reglement NIET toe te passen? Volgende wedstrijd zal de tijd wel in de gaten gehouden worden en dan weten we wie gelijk heeft: meten is weten!
 • Lieve Geyter

  2 jaar geleden
  Mss alle renners 10 min op de rollen laten voor ze op podium gaan is ook een oplossing, als dat goed is voor de recuperatie van hun lichaam waarom niet. Fan’s wachten wel, kunnen ze nog ene meer drinken. Journalisten hun interviews ze moeten ook maar wachten! Ik zie geen probleem alleen oplossingen.
 1. De 25 goals van topschutter Paul Onuachu
  Play

  De 25 goals van topschut­ter Paul Onuachu

 2. Clement over wel heel vroege wissel van doelpuntenmaker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”
  Play
  Club Brugge
  16

  Clement over wel heel vroege wissel van doelpunten­ma­ker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”

  7 maart