Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel. © Photo News

Van der Poel is aan extra rust toe: Nederlander past voor veldrit in Geraardsbergen en Amerikaanse WB-manches

VeldrijdenMathieu van der Poel start zijn wintercampagne een halve maand later op dan gepland. De 23-jarige allrounder is na een zwaar beladen zomer aan wat extra rust toe. 

16 reacties

 • Freddy van Puymbrouck

  3 jaar geleden
  Mathieu heeft een zwaar zomer seizoen gehad en die rust zal hem goed doen, vdPoel is een echte alleskunner maar moet ook niet te veel willen doen.
 • glenn wouters

  3 jaar geleden
  Frank Bertels, wie zijn dan de echte veldrijders? Ze rijden allemaal op de weg in de zomer, ook de dames. En er zijn er die met de mountainbike rijden. Wegrenners gaan dan veel naar de piste, wie zijn dan de echte wegrenners, of piste renners. Vertel me dit eens want ik snap je stelling niet.
 • Peter Neefs

  3 jaar geleden
  De Merckx van zijn generatie ..
 • rik cappelle

  3 jaar geleden
  Het verwondert mij dat hij nog geen zesdaagse rijd deze winter.
 • Jan Van Rompaey

  3 jaar geleden
  Hij wil teveel.
 1. Wout van Aert: “De koers begon goed voor mij, maar die lekke band gooide roet in het eten”
  Play
  WK veldrijden
  42

  Wout van Aert: “De koers begon goed voor mij, maar die lekke band gooide roet in het eten”

  Wout van Aert baalde natuurlijk als een stekker, nadat een lekke band roet in het eten gooide op het WK veldrijden. “Natuurlijk ben ik teleurgesteld. Ik zat op een gegeven moment in een gunstige situatie, maar lek rijden kost teveel tijd. En ik ben teleurgesteld in mezelf, ik heb niet teruggevochten zoals ik dat normaal kan. Ik denk dat ik lek reed langs de eerst wisselpost. Ik denk niet dat ik helemaal direct lek stond, ‘t was een leegloper. Soit, ik verlies er een halve minuut mee, nadien kwam ik nog één keer dichter, maar nadien ontplofte ik.”
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Roberto Martínez: “We zullen de beste Eden Hazard zien op het EK”
  Play
  Rode Duivels
  4

  Roberto Martínez: “We zullen de beste Eden Hazard zien op het EK”

  10:49
 2. Bekijk hier de hoogtepunten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campenaerts en de vreemde opgave van Ewan
  Play
  Giro
  3

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campe­naerts en de vreemde opgave van Ewan

  15 mei