Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel heeft genoeg aan één splijtende aanval en zet 2021 in met vierde zege op rij in Baal

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft 2021 met een knal ingezet. De wereldkampioen won in Baal voor de vierde keer op rij en zette z'n seizoenstotaal zo op zes. Wout van Aert moest genoegen nemen met de tweede plaats, Tom Pidcock mocht als derde mee op het podium.

41 reacties

 • Harold Anckaert

  2 maanden geleden
  Morgen in Hulst wint VA! Eèn groot verschil is toch dat MVDP slimmer is weet en ziet wanneer zijn moment is gekomen! Neem ook eens noot van Wout zijn contract verbreking met Nick Nuyens, en zijn klacht tegen de Tour de France, omdat hij tegen een omheining rijd! Getuigt ook niet van de slimste te zijn in de klas!!
 • MELISSA LAMPAERT

  2 maanden geleden
  Hoe is het mogelijk,alle zure reacties hieronder,je zou blij moeten zijn dat we die twee toppers hebben zowél op de baan als in het veld,want anders is het maar heel triestig gesteld met de rest,idem voor de vrouwen,als de nederlandertjes meedoen,komt onze B-kampioene nog niet in beeld,!
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Rijden doet men het beste op de weg mr Lippens, bij cross hoort modder en eventueel zelfs sneeuw en ijs, pas dan kan men het over cyclocross hebben.
 • patrick isenborghs

  2 maanden geleden
  denkt u dat vdp die trukken van de foor ondertussen niet kent ? die gasten crossen al 15 jaar tegen elkaar vergeet dat niet
 • dirk claeys

  2 maanden geleden
  Duidelijk, onderlinge afspraken sieren de twee, vorige match ip bijna drie minuten en vandaag winnen, veel zand in jullie ogen!
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"