Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel en Van Aert kruisen ook de degens in Diegem, Loenhout en Herentals

VeldrijdenDe crosskalender van Mathieu van der Poel begint stilaan vorm te krijgen. Vanmorgen kondigde de Superprestige aan dat de Nederlandse wereldkampioen op 29 december zal starten in Diegem. De X2O Badkamers Trofee maakte dan weer bekend dat Van der Poel zal rijden in Loenhout (30 december), Herentals (5 januari) en Hamme (22 januari).

9 reacties

 • Jan De Greef

  1 week geleden
  Antoine, dat moet zoiets zijn anders versta ik man niet
 • Antoine Van De Velde

  2 weken geleden
  Zou het toch waar zijn dat Mathieu ene Patrick D.B. zijn tuin op orde houdt ??
 • Johan Maddens

  2 weken geleden
  de bock , de documentaire gezien van Van Aert waar hij zijn armen in de lucht stak .En zijn overwinningen : Gent Wevelgem , De Amstel , R.van Brittanie , Kamp .v Belgie kwamen nog niet aan de orde . Het kon nog een uur langer duren , vuuraansteker !
 • Peeters Francis

  2 weken geleden
  @ Gerda Dequirez, MVDP woont al jaren in België en Wout v Aert is volgens het schrijven van zijn naam een Nederlander , wat maakt dat uit.
 • dina van doren

  2 weken geleden
  ben blij dat je terug bent kampioen
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Adrie van der Poel is totaal niet verrast: “Ik voorspelde één minuut voor Wout. Het werden er twee...”
  Play
  Veldrijden
  16

  Adrie van der Poel is totaal niet verrast: “Ik voorspelde één minuut voor Wout. Het werden er twee...”

  Adrie van der Poel, vader van Mathieu - die pas op 18 december zijn rentree maakt in het veld -, is helemaal niet verrast over de demonstratie van Wout van Aert in Boom. “Zoals ik voorspeld had”, vertelt hij bij VTM Nieuws. “Ik zei vorige week tegen de vader van Toon Aerts dat Wout met één minuut voorsprong zou winnen. Dáár zat ik er wel naast. Want het werden er twee... (Van Aert finishte met een voorsprong van 1'40", red.). We hebben Wout de voorbije weken kunnen volgen want hij zet al zijn gegevens op Strava. Hij deed best veel trainingsarbeid met veel crosstrainingen. We konden er de klok op gelijkzetten dat hij vandaag een topprestatie zou afleveren.”