BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel en Pidcock twijfelen niet en rijden tot nader order wél het WK veldrijden in Amerika

VeldrijdenWout van Aert twijfelt over zijn deelname aan het WK veldrijden in het Amerikaanse Fayetteville. Concurrenten Mathieu van der Poel en Tom Pidcock doen in principe wél een gooi naar de regenboogtrui. “Ik zie niet goed in waarom we dat zouden moeten laten vallen.”

22 reacties

 • Staf Van de Walle

  1 jaar geleden
  Veldrijders mogen ook aan het WK op de weg deelnemen, zonder een bepaald aantal koersen gereden te hebben, geen probleem, geselecteerd worden? dat is voor het WK cross ook.
 • piet de boer

  1 jaar geleden
  @Liliane Wuyts De mannen die elke week veldrijden hebben toch juist een voordeel tov MVDP...Trouwens het is een wereldkampioenschap, als er een wegrenner daar zo maar kan winnen dan is hij toch de beste ter wereld?
 • Paul Van Oosterwijck

  1 jaar geleden
  Marika Peeters : waarom denkt ge dat MVDP niet twijfelt, als hij wint (wat een grote kans maakt) dan krijgt hij ook een pak meer startgeld hoor en blijft er een pak minder over voor de renners die zich wekelijks moeten afbeulen om rond te komen !
 • nicole haeck

  1 jaar geleden
  Mvdp en pidcock kiezen ook maar de crossen uit die hun interesseren,zouden minstens 15 crossen moeten rijden voor te mogen deelnemen aan het Wereldkampioenschap.
 • gerard slebus

  1 jaar geleden
  Nu we geen kans meer maken stelt het wk veldrijden niets meer voor. Wat is dit?
 1. Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudige wereldkampioen op in jouw Gouden Cross-ploeg?
  Gouden Cross
  1

  Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudi­ge wereldkam­pi­oen op in jouw Gouden Cross-ploeg?

  Zondag maakt Mathieu van der Poel zijn langverwachte rentree in het veld. De viervoudige wereldkampioen komt aan de start van de Wereldbekermanche in Hulst. Samen met Wout van Aert - op wie we nog een week moeten wachten - is Van der Poel de duurste renner in de Gouden Cross, maar hij is een garantie op veel punten. Neem jij onze noorderbuur op in jouw (nieuwe of bestaande) Gouden Cross-ploeg? Of neem je een risico en laat je Van der Poel links liggen?