Mathieu van der Poel won in Hulst.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel won in Hulst. © Photo News

Van der Poel demonstreert in Hulst en pakt derde overwinning in drie dagen tijd

VeldrijdenDerde overwinning in drie dagen tijd voor Mathieu van der Poel. De Nederlander won na een onemanshow de Wereldbekercross in Hulst. De wereldkampioen had aan de meet anderhalve minuut voorsprong op rivaal Wout van Aert.

55 reacties

 • wim rooyakkers

  3 maanden geleden
  Veldrijden is een fietssport,en geen veldlopen.3/4 moet er gefietst worden zoals de regels het voorschrijven.
 • Freddy Madou

  3 maanden geleden
  Mathieu Vdp is en blijft een saloncrosser op de weg klasse, veldrijden snelheids crossen waar je niet van de fiets moet Klasse, waar het echte veldrijden begint op minuten gereden, en diegene die zeggen dat je moet naar veldlopen kijken kennen er de ballen van , eens vragen aan Liboton, De Vlaminck, Robert Vermeire die nog iedere dag ging werken full time en vele anderen wat cyclocross betekend niet aan 25 a 30 per uur over het parcours rijden.
 • Freddy van Puymbrouck

  3 maanden geleden
  Ik woon niet zo veraf van het parcours in Perkpolder, ik ken het daar goed en ik kan je verzekeren dat het een zeer zwaar parcours was. Je ziet het aan de tijdsverschillen en hoe iedereen stik kapot zat na de finish. Ook bij de dames grote tijdsverschillen waar een topper zoals Brand op grote achterstand gereden wordt, zegt gewoon alles over het parcours waar vdPoel de rest gedegradeerd heeft Wout incluis!
 • Lieven Buysse

  3 maanden geleden
  MVDP, wat een klasbak is me dat toch! In alle disciplines steekt hij er bovenuit! En ja, Wout is goed, maar net niet goed genoeg om dit fenomeen naar de kroon te steken. En ja, wie liever veldlopen ziet moet naar Soufiane Bouchikhi kijken, onze beste belgische veldloper. Even proberen Wout?
 • freddie van aert

  3 maanden geleden
  Guy moet van aert niet meer opwarmen na de finish zodat de beteren kou staan lijden op het podium
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal