BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel blijft ook in Kortrijk een foutloos rapport voorleggen: 20 op 20 in 2019

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft z'n 20ste cross van het jaar gewonnen. De Nederlander was de beste in de nieuwe DVV-cross van Kortrijk. De wereldkampioen had aan één snelle ronde genoeg om de winst binnen te halen. Tim Merlier werd tweede, Toon Aerts derde.

16 reacties

 • Peter Neefs

  4 jaar geleden
  Hij rijdt weg wanneer Hij dat wil .. Jullie snappen blijkbaar niet dat Hij een beetje fun wil en het op die manier wat levenderig maakt voor de kijker .. Nog n nieuwtje: de MVDP van verleden jaar kon maar door 1 iemand geklopt worden, nl door die van dit jaar ..
 • patrick isenborghs

  4 jaar geleden
  jans van Oosten als hij slim was was hij zonder enige twijfel wk geworden op de weg, hij heeft zoveel aan kop gereden als die 2 italianen samen in de ontsnapping wat hem op het einde duur kwam te staan . Dit was een goeie les om niet teveel met zijn krachten te woekeren . En gisteren niet de beste? Hij is niet 1 klas beter maar 2 als zijn tegenstanders
 • Roger Deprez

  4 jaar geleden
  Vanaf ronde twee wegrijden is er al niet meer bij en volgend jaar een volledig seizoen en programma op de weg en het zal nog iets moeilijker gaan. Hoe goed hij ook is de wet van het menselijk lichaam zal ook hij niet kunnen veranderen.
 • janpiere ledure

  4 jaar geleden
  André Van Elslander !!!! Wout gaat niet meer de zelfde zijn gelijk vroeger. De pijn gaat daar een rol inspelen. Het is nog altijd ne knie.
 • Erwin Van Roy

  4 jaar geleden
  Een paar jaar geleden toen Nijs zo het veldrijden domineerde en tussen door nog goed presteerde in het mountainbiken werd hij constant van doping beschuldigd en nu zou dat zeer normaal zijn. Deze persoon staat al van september 2018 alles te domineren en hoog te presteren op de weg en in het mountainbiken zonder enige echte rustperiode. Begin men twijfels te krijgen.