BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Haar oppermachtig in Gavere, Iserbyt wint de Superprestige

VeldrijdenLars van der Haar heeft met overmacht de slotmanche van de Superprestige in Gavere gewonnen. De Europese kampioen reed in de derde ronde weg en niemand zag hem nog terug. Iserbyt kwam als tweede over de streep en stak zo de eindzege in de Superprestige op zak.

9 reacties

 • Seppe Goossens

  4 maanden geleden
  Dat was alweer goed van Lars. Hij is de laatste tijd goed op dreef. Ik ben het eens dat het beter zou zijn als niet alleen Nederlanders en Belgen, naast een verloren Brit, de overwinningen in een tak van sport zouden behalen. Niet dat er nog veel aan te doen lijkt. Naast wegwielrennen zijn BMX en mountainbiken, beide met Amerikaaanse roots, wereldwijd in de wielersport heel wat meer populair.
 • Karel Bellen

  4 maanden geleden
  Als het een zo goed als droog parcours is en er geen balkjes zijn dan kan van der Haar nog winnen. Z'on cross stelt eigenlijk niet veel voor. Redelijk overroepen cross net zoals het WK.
 • Marika Peeters

  4 maanden geleden
  Voor Toon was het belangrijk om hier het klassement eventueel nog te kunnen winnen, en die kans was er toen Eli viel. Maar wat doet Lars? Die rijd achter zijn eigen kopman aan, en knalt hem uit het wiel, terwijl hij Toon kon geholpen hebben. Bij Eli die een voorsprong had op Toon, brengt zijne ferme ploegmaat Michael, Toon terug tot bij Eli. Daarna laten Laurens en Michael zich gewoon uitzakken, zodat Eli er alleen voor stond. Wauw, wat een teamspirit in beide ploegen!
 • Jonah Kemps

  4 maanden geleden
  Goed voor Lars alleen jammer dat zo’n mooie cross na het wk komt want ik denk dat de meeste koersliefhebbers nu al aan het uitkijken zijn naar de eerste klassiekers en het veldrijden al links laten liggen bij gebrek aan de echte toppers.
 • Roger Lambregts

  4 maanden geleden
  Proficiat Lars, verdiend gewonnen 👍😄