Shirin van Anrooij.
Volledig scherm
Shirin van Anrooij. © BELGA

Van Anrooij komt met update nadat ze zware wonde opliep tijdens cross in Tabor: “Gelukkig geen spieren en pezen zwaar beschadigd”

VeldrijdenShirin van Anrooij (18) heeft vanuit het ziekenhuis in Tsjechië een update gegeven over haar blessure. De Nederlandse kwam gisteren ten val tijdens de WB-cross in Tabor en met een open wonde in haar arm werd ze per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd vastgesteld dat er geen spieren en pezen zwaar beschadigd raakten.

3 reacties

 • luc Vekens

  3 maanden geleden
  Schijfremmen verbieden. Val per ongeluk met uw gezicht er maar eens op. Verbied dat op elke fiets. Het zal wel beter remmen maar de schade bij een ongeluk is des te erger. Veel sterkte en hopelijk een (mooie) genezing van de wonde zonder al te grote overblijvende littekens.
 • jean-pierre Vermyle

  3 maanden geleden
  wordt het dan geen tijd om die schijfremmen,die eerder snijden zoals messen te verbieden??
 • Guido Sepelie

  3 maanden geleden
  Heb ermee van doen, heb grote bewondering voor haar doorzettingsvermogen op jonge leeftijd. Ik hoop op goed nieuws van het medische front! Sterkte, Shirin.
 1. Kijk naar aflevering 5 van Koers zkt. Vrouw, met special guest Niels Albert: “Denk dat hij met ons zit te lachen”
  Koers zkt. Vrouw
  3

  Kijk naar aflevering 5 van Koers zkt. Vrouw, met special guest Niels Albert: “Denk dat hij met ons zit te lachen”

  In Koers zkt. Vrouw gaan Starcasino Cycling Team en Cycling Vlaanderen op zoek naar een toekomstige ster in het Belgische dameswielrennen. Liefst 3.800 vrouwen schreven zich in en gaan de strijd aan om de felbegeerde prijs: een profcontract voor één jaar. Van die 3.800 blijven er nog tien over. In een unieke 6-delige videoreeks volgt HLN.be de afvalrace van dichtbij en zoomt het in op enkele bijzondere rensters. Want... “Vrouwen weten vaak niet hoe hard ze met de fiets kunnen rijden.”
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"