Shirin van Anrooij.
Volledig scherm
Shirin van Anrooij. © BELGA

Van Anrooij komt met update nadat ze zware wonde opliep tijdens cross in Tabor: “Gelukkig geen spieren en pezen zwaar beschadigd”

VeldrijdenShirin van Anrooij (18) heeft vanuit het ziekenhuis in Tsjechië een update gegeven over haar blessure. De Nederlandse kwam gisteren ten val tijdens de WB-cross in Tabor en met een open wonde in haar arm werd ze per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd vastgesteld dat er geen spieren en pezen zwaar beschadigd raakten.

3 reacties

 • luc Vekens

  2 maanden geleden
  Schijfremmen verbieden. Val per ongeluk met uw gezicht er maar eens op. Verbied dat op elke fiets. Het zal wel beter remmen maar de schade bij een ongeluk is des te erger. Veel sterkte en hopelijk een (mooie) genezing van de wonde zonder al te grote overblijvende littekens.
 • jean-pierre Vermyle

  2 maanden geleden
  wordt het dan geen tijd om die schijfremmen,die eerder snijden zoals messen te verbieden??
 • Guido Sepelie

  2 maanden geleden
  Heb ermee van doen, heb grote bewondering voor haar doorzettingsvermogen op jonge leeftijd. Ik hoop op goed nieuws van het medische front! Sterkte, Shirin.
 1. Vanthourenhout ontgoocheld na sterke inhaalrace: “Niet de cross kunnen rijden die ik wou rijden”
  Play
  Veldrijden

  Vanthouren­hout ontgoo­cheld na sterke inhaalrace: “Niet de cross kunnen rijden die ik wou rijden”

  Michael Vanthourenhout reed een beresterk BK in Meulebeke. De West-Vlaming van Pauwels Sauzen-Bingoal geraakte al in de eerste ronde betrokken bij een oponthoud en stond voor een lange achtervolging. Uiteindelijk reed Vanthourenhout nog naar brons, maar hoe voelde hij zich na de cross? “Redelijk ontgoocheld. Ik heb de koers niet kunnen rijden die ik wou rijden, dat is spijtig. Technische foutjes of pech van iemand anders: daar kan je zelf niet aan doen en het hoort erbij.”
 1. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"

 2. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"