Wout van Aert boekte in Loenhout z'n zesde seizoenszege in evenveel crossen.
Volledig scherm
Wout van Aert boekte in Loenhout z'n zesde seizoenszege in evenveel crossen. © Photo News

Van Aert zet met 6 op 6 persoonlijk record neer, maar Van der Poel evenaren zal nog lang duren

VeldrijdenZes op zes. Wout van Aert (27) neemt vanavond met een perfect rapport plaats aan de feesttafel. Met een reeks van zes opeenvolgende zeges zette de Belgische kampioen een persoonlijk record neer, maar de strafste is-ie (nog lang) niet. 

8 reacties

 • Lucien Mertens

  1 jaar geleden
  Mathieu is explosiever, en Wout heeft de grotere motor, op een lichtlopende droge MB omloop zijn de kansen groter voor Matthieu, wordt de omloop zwaarder en vooral modderiger (een échte cross dus) dan stijgen de kansen van Wout zienderogen.
 • Johan Maddens

  1 jaar geleden
  Van Aert was al duidelijk heel sterk in het WK te Oostende .Al van de eerste ronde reed hij weg van iedereen in het zand . Een lekke band nekte hem en VDPoel kreeg vleugels .Nu trekt Wout de lijn door met zijn 6 op 6 . Peeters Francis , meer luisteren naar experts want er zit soms waarheid in .We zien genoeg in de laatste moddercrossen wie de bovenhand haalt !!
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Kannibalen verslijten wat vlugger dan de andere. Vraag het maar eens aan Merckx. Dus als Van der Poel het op zijn 30 voor bekeken houdt heeft Van Aert nog tijd zat om dat record te breken. Als het crossen hem dan nog interesseert.
 • Gunther Persoon

  1 jaar geleden
  Waarom alt Wout en Mathieu vergelijken,ieder heeft zijn palmares,gebreken en kwaliteiten,er kan maar één winnen
 • RONNY PLATTEEUW

  1 jaar geleden
  Dat het nog lang kan duren is geen probleem , wat Wout reeds gepresteerd heeft is formidabel , niemand is zo veelzijdig als Wout , een dikke proficiat aan Wout , zonder af te doen aan de prestaties van andere renners !
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Michel Wuyts ziet hoe een Nederlands WK altijd gepaard gaat met herrie: “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis”
  PREMIUM
  24

  Michel Wuyts ziet hoe een Nederlands WK altijd gepaard gaat met herrie: “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis”

  Adrie van der Poel heeft na alle commotie beslist om geen WK-parcoursen meer uit te tekenen. Geloof dat maar niet, meent onze analist Michel Wuyts. “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis. Geen Nederlands WK zonder herrie, zo luidt de leuze.” En die is er dus ook ditmaal weer. “De balkenhistorie valt helemaal niet uit de lucht. Ze is maanden vooraf uit ’s mans brein ontsproten.”
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.