Van Aert zat opeens bij Van der Poel: “Ik had niet door dat Mathieu lek stond”

13 reacties

 • Freddy van Puymbrouck

  1 maand geleden
  Etienne de Bondt Mathieu is dan ook de beste aller tijden in het veld en dan is het normaal dat je daarover praat. Wees blij dat je zo een supertalent mag zien rijden, ik ben van de oudere generatie en heb nooit een betere gezien. Indien Mathieu een Belg was stond je nu nog te applaudisseren, want daar wringt het schoentje natuurlijk!
 • Johan Maddens

  1 maand geleden
  VDPoel is de betere veldrijder met zijn explosiviteit en behendigheid haalt hij meer voordeel in de bochten en afdalingen . Van Aert is een macht renner uit gegroeid tot een volwaardig wegrenner , met zijn spurt , klim en tijdrijders kunst is voor Wout een grote carriere op de weg weggelegd . Dit seizoen is er een bewijs van !
 • patrick isenborghs

  1 maand geleden
  2 x op achterstand gezet door fietswissel? Heeft de helft van de wedstrijd aan het rekkertje gezeten & telkens hij naderde trapte vdp een tandje bij zo dat hij weer iets verder uitliep . Herhaling van cross van Namen dat is wat ik heb gezien .
 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Winst is winst en pech hoort er inderdaad bij, is andersom ook al het geval geweest. Mooie winst
 • Etienne De Bondt

  1 maand geleden
  Kan dat goed aannemen dat hij het niet wist. Als zelfs oppersupporter van VDP, Wuyts, die altijd maar voor één renner oog heeft het niet gezien heeft. In de vijf crossen die VDP gereden heeft, heeft Wuyts al vier keer gans de carrière van VDP verteld, zelfs als de vrouwen rijden kan hij niet zwijgen over zijn godenkind.
 1. “Wout van Aert zit al met het WK in zijn hoofd”

  “Wout van Aert zit al met het WK in zijn hoofd”

  Kersverse papa Wout van Aert start zondag in Meulebeke als topfavoriet in het BK veldrijden. Mama Sarah en zoontje Georges worden thuis voor tv zijn grootste fans. Vraag is welke mentale en fysieke impact de blije gebeurtenis zal hebben op de sportman-Van Aert. "Uiteraard verliep de aanloop richting BK een beetje anders dan anders", zegt Van Aerts manager Jef Van den Bosch. "Georges en Sarah waren de absolute prioriteiten. Maar de geboorte op zich heeft ook een soort rust over Wout doen neerdalen. Het zal hem een 'boost' geven."
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari