Wout van Aert was de beste in Val di Sole.
Volledig scherm
Wout van Aert was de beste in Val di Sole. © BELGA

Van Aert wint ook in Val di Sole na ferm nummer in de sneeuw: “Het was zaak om zo weinig mogelijk fouten te maken. Dat is aardig gelukt”

VeldrijdenRed Bull geeft je vleugels. Terwijl Max Verstappen in een historische GP van Abu Dhabi zijn eerste wereldtitel Formule 1 binnen haalde, stonden er ook twee Red Bull-helmen op het podium in Val di Sole. Wout van Aert was in de sneeuw op (bijna) geen foutje te betrappen, Tom Pidcock werd derde.

36 reacties

  • Marika Peeters

    11 maanden geleden
    Wout versus MvdP , is vergelijkbaar met Vervecken versus Nys : Erwin was ook de renner die uitblonk in de modderloop crossen terwijl Nys het multitalent bezat om uit te blinken in bepaalde zware moddercrossen zoals in Baal , zeer technische acrobaat was , verschroeiende aanvallen plaatste met enorme explosiviteit , en later ook in zijn sprints . Wie kreeg toen de meeste bewondering van de wielerfans ? Vervecken die aan het wiel kleefde, enkel 1 skill had, of Nys die met 4 skill's kon uitpakken?
  • patrick isenborghs

    11 maanden geleden
    de meeste omlopen liggen nog steeds hetzelfde als 30 jaar geleden Antoine , zeker de oudere . Cross was & is nog steeds interval .En het wil niet zeggen als je uit een familie toprenners komt dat je ook een toprenner word, zie de broer van mathieu . Sprinten , tijdrijden & power hebben ze allebei dat hebben ze al bewezen ondanks er bij vdp nog weinig voorbereidingen getroffen zijn op het vlak tijdrijden .En in het cross is het 144 tegen 72 Duidelijk zeker ?
  • Antoine Van De Velde

    11 maanden geleden
    Wout en Mathieu zijn niet te vergelijken , de veldrit omlopen zijn veranderd in de loop der jaren in het voordeel van de zeer explosieve Mathieu. Wout is meer de macht sprinter en top in lange vlakke tijdritten. Hun achtergrond is ook niet te vergelijken, Mathieu komt uit een familie van top wielrenners. Bij Jumbo is Wout die achterstand aan het weg werken. Conclusie; twee top renners een waar geschenk voor de wielersport.
  • Liliane Wuyts

    11 maanden geleden
    Tja Patrick, pech hoort er natuurlijk ook bij en is niet te voorspellen, maar ik durf toch te betwijfelen of Mathieu het nu zo gemakkelijk zal hebben tegen Wout. Mathieu laat nogal gemakkelijk zijn kopje hangen als het niet meezit en dat kan je van Wout niet zeggen. Dus afwachten maar.
  • patrick isenborghs

    11 maanden geleden
    mieke dendermonde had niets te maken met het vermogen op de pedalen , enkel in het modderlopen & daar is VA de betere in .In herentals & overijse werd hij terug geslagen door lekke banden zelfs tot 2x toe in overijse , voor de rest zult u de overige uitslagen wel weten zeker waar die 2 tegen elkaar reden