Wout van Aert.
Volledig scherm
Wout van Aert. © BELGA

Van Aert voorzichtig over z'n veldritwinter: “Pas in de kerstperiode zal ik er echt staan”

Veldrijden“Alsof Iserbyt en Sweeck in april zouden starten in de Amstel Gold Race”, zo vergelijkt Wout van Aert zijn cross-debuut op 4 december in Antwerpen. Hij tempert de verwachtigen. “Pas rond de Kerstperiode zal ik goed zijn.”

11 reacties

 • adri zuiderwijk

  1 dag geleden
  In Hargate in kou en stromende regen nam hij het voortouw net als in de kou en regen in de Tireno waar hij 4min uutliep voor hij werd bevangen door de kou en ternauwernood uit de klauwen van Poga bleef, kou is geen probleem, natte kou wel al is een uur overbrugbaar natuurlijk zoals in Oostende '91, Hollanders zijn gek op bruggen slaan..
 • bernard vermeulen

  4 dagen geleden
  Lastig voor wie niet tegen de kou kan, dus ik kijk uit naar zondag.
 • Freddy van Puymbrouck

  1 week geleden
  VAert is zodanig sterk en goed dat hij meteen mee gaat doen voor de zege, enkel tegen een Pidcock in beste doen gaat het moeilijker zijn.Uitzondering is Mathieu die zonder enige twijfel de beste is in het veld en dat onmiddellijk gaat laten zien.
 • Fons Heylen

  1 week geleden
  Zoals hij zelf aangeeft , 6 kg zwaarder dan de tour ,…daar ligt het verschil nú in de eerste crossen met MVDP( nu al messcherp) denk ik .
 • Pieter geens

  2 weken geleden
  Hij is al aan het zweven, als van der poel meedoet rijdt je voor de tweede plaats !
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Mathieu van der Poel vanavond nog naar kinesist na val in Boom: “Ik heb me toch flink bezeerd”, Tom Pidcock juicht na solo
  Play
  Veldrijden
  32

  Mathieu van der Poel vanavond nog naar kinesist na val in Boom: “Ik heb me toch flink bezeerd”, Tom Pidcock juicht na solo

  Tom Pidcock heeft met de Superprestigecross in Boom zijn tweede zege als wereldkampioen geboekt. De Brit herstelde wonderwel van een valpartij met Mathieu van der Poel, die wel nog een sterke inhaalrace reed en vanavond langsgaat bij de kinesist. Morgen krijgt de Nederlander in Antwerpen kans op revanche, en dan komt ook Wout van Aert erbij.