BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van Aert: “Ik ga alleen naar het WK als ik podium kan rijden”

VeldrijdenDe cross in Loenhout was een meevaller, maar hoe gaat het nu verder voor Van Aert? “Ik wil niet te hard van stapel lopen”, zei hij. 

15 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Wout gaat alleen maar beter worden. De andere kunnen zich al warm wrijven, want Wout is back.
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Johan Maddens klopt wat je zegt maar heb je ook gezien dat Merlier na de balkjes telkens de kop positie nam en het tempo drukte dat wout kon terug komen . Dat hij bijna zijn oude pijl terug gevonden heeft wist het kleinste kind anders had jumbo hem nog niet in de tourploeg gezet die met de ploeg er als gaan aan doen om de tour binnen te rijven . Een zwakke schakel komt er niet in . Geen twijfel dat hij zal nog mooie koersen zal winnen
 • Johan Maddens

  1 jaar geleden
  Ik maak nog geen vergelijkingen .Ben grote fan van Wout en ben tevreden als hij zich overal toont en is een grote regelmaat .Wie de beste was daar zal ik binnen een aantal jaren een antwoord voor hebben ., nu nog niet !!
 • joeri gielen

  1 jaar geleden
  Wout is terug goed op weg om een heel goede crosser te worden....maar de achterstand die hij nu heeft tov Matieu Ven der poel haal je niet zomaar eventjes in dat duurt misschien wel een jaar of meer...of misschien nooit meer.
 • Johan Maddens

  1 jaar geleden
  Aan de balkjes tot aan die put liep Wout iedere ronde en nam daar geen risico's , daar moest hij iedere ronde een aantal meters weer bijhalen , waar hij telkens in slaagde . Dus dat beloofd dat hij al redelijk ver staat . Ik verwacht hem bijzonder sterk in de klassiekers hopelijk zonder tegenslag .