Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © Photo News

Van Aert heeft nog drie doelen af te vinken op zijn januari-‘bucketlist’: “Belgisch kampioen op karakter, nu is gevoel veel beter”

VeldrijdenEen zoon. Een tricolore. Héérlijk is het tegenwoordig, om Wout van Aert (26) te zijn. En het is nog lang niet voorbij. Januari, wondermaand. ‘It seems the best is yet to come’.

8 reacties

 • Julia Moyaert

  1 maand geleden
  Als je terugkomt van Spanje moet je eerst in quarantaine en testen er staat normaal gezien niemand boven de wet!
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Hij is niet alleen een klassenbak in het wielrenner hij wil ook een goede vader zijn en dat is ook belangrijk in het leven. Wat wereldkampioenschap betreft als het vermogen niet volledig moet aangesproken worden dan is het voor MVDP omdat hij beter draait en keer dan Wout. Wordt het zeer zwaar al van in het begin dan zet ik in op Wout en dit ten spijt van de VDP fans. Bij een cross vroegen had men die twee fietswissel nodig maar nu hebben ze zelfs niet meer één wissel nodig, een criterium.
 • Johan Maddens

  1 maand geleden
  Vergeet niet dat de ploegproblemen over twee jaar en dan zijn val verleden tijd is .Zoals Van Aert zaterdag in Mol speels rondreed geef ik hem evenveel kans ! Het WK in Oostende met 1/3 van de omloop in zand en enkele serieuze loopstroken zal de doorslag geven en vooral wie die dag een superdag heeft ! Een herhaling over drie jaar in Valkenburg zit er dik in voor Wout .
 • marie van sijpe

  1 maand geleden
  vergeet niet v d p zal er ook zijn en hoe
 • rudy bryssinck

  1 maand geleden
  Een daarvan is toch in quarantaine gaan bij terugkomst uit het zonnige Spanje?
 1. Kijk naar aflevering 5 van Koers zkt. Vrouw, met special guest Niels Albert: “Denk dat hij met ons zit te lachen”
  Koers zkt. Vrouw
  3

  Kijk naar aflevering 5 van Koers zkt. Vrouw, met special guest Niels Albert: “Denk dat hij met ons zit te lachen”

  In Koers zkt. Vrouw gaan Starcasino Cycling Team en Cycling Vlaanderen op zoek naar een toekomstige ster in het Belgische dameswielrennen. Liefst 3.800 vrouwen schreven zich in en gaan de strijd aan om de felbegeerde prijs: een profcontract voor één jaar. Van die 3.800 blijven er nog tien over. In een unieke 6-delige videoreeks volgt HLN.be de afvalrace van dichtbij en zoomt het in op enkele bijzondere rensters. Want... “Vrouwen weten vaak niet hoe hard ze met de fiets kunnen rijden.”
 1. Kompany na zege tegen Cercle: "Had het gevoel dat mijn ploeg fysiek minder fris was"
  Play

  Kompany na zege tegen Cercle: "Had het gevoel dat mijn ploeg fysiek minder fris was"

 2. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"