BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van Aert heeft handen vol met beresterke Sweeck, maar snelt na pittig duel wel naar derde opeenvolgende titel

BK VeldrijdenDrie op drie. Wout van Aert kroonde zich vanmiddag in het zand van Koksijde voor de derde keer op rij tot Belgisch kampioen veldrijden. De wereldkampioen moest wel afrekenen met een sterke Laurens Sweeck, maar met nog drie ronden te gaan sloeg de motor dan toch aan. Laurens Sweeck werd tweede, Daan Soete troefde Toon Aerts af voor de derde plek.

37 reacties

 • Ineke Visser

  5 jaar geleden
  Het rare is dat Wout zelf zegt dat hij geen zin had in een feestje en bijna direct naar zijn mobilehome is gegaan en hij verliest want hij had te veel gefeest. Het artikel staat op de dezelfde pagina.
 • Luc Steenmans

  5 jaar geleden
  Tja... als je zelfs Sweeck kan kloppen... dan ben je klaar om op de weg klassieker te winnen... haha..
 • jacques bridelance

  5 jaar geleden
  blijkbaar veel hollands kommentaar..... en .een koers duurt bijna 1 uur of 9 a 10 ronden en de prijzen worden nog altijd aan de aankomst uitgedeeld........
 • eddy vermeir

  5 jaar geleden
  Mooie wedstrijd uitgezonderd de snottebellen aan zijn neus en dan die kus met zijn vriendin, bah...en is niet eerste keer dat het snot eruit vliegt, misschien af en toe eens weg snuiten die handel. Toch dikke proficiat maar was wel zonder M.VDP!
 • Marc Sierens

  5 jaar geleden
  Wat we ons afvragen in gans dat gebeuren is wat Sven Nys en zijn aanhangsel die andere Sven daar terug op de commentaarstoel zaten te doen,wil Nys samen met Karel ons duidelijk maken wie er de eigenlijke bondscoach is,dus Nys,de andere kwam niet aan het woord.zijn rol als jaknikker speeld hij voortreffelijk.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Adrie van der Poel en Niels Albert draaien al warm voor het WK veldrijden: “Wij konden nog rustig op restaurant gaan, dat kunnen Wout en Mathieu niet meer”
  PREMIUM
  WK veldrijden
  23

  Adrie van der Poel en Niels Albert draaien al warm voor het WK veldrijden: “Wij konden nog rustig op restaurant gaan, dat kunnen Wout en Mathieu niet meer”

  Hoogerheide, dat is Adrie van der Poel die zijn laatste cross reed. Dat is zijn zoon Mathieu die vijf keer won. En dat is Niels Albert die, minder dan drie maanden nadat zijn milt was verwijderd, wereldkampioen werd. Zondag wordt in Hoogerheide de moeder van alle veldritduels tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel gereden. Vader Adrie en Niels Albert kijken vooruit. “Ik leg die balken waar ik wil. Dat heeft niks te maken met Wout of met Mathieu.”
 4. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.