Van Aert enorm teleurgesteld na vierde plek: “Kansen niet kunnen verdedigen door lekke band”

WK veldrijdenEen teleurgestelde Wout van Aert greep met een vierde plek net naast een podiumplek. “Ik had gehoopt op een negende podium in mijn negende WK, maar door die lekke band heb ik mijn kansen niet kunnen verdedigen.”

 1. "Families en huwelijken kapot maken kan hij als de beste, nu de sport nog en de cirkel is rond": broers Wellens woest op ex-mentor Van Kasteren
  Veldrijden
  52

  "Families en huwelijken kapot maken kan hij als de beste, nu de sport nog en de cirkel is rond": broers Wellens woest op ex-mentor Van Kasteren

  Het vertrek van Emiel Verstrynge (20) en Joran Wyseure (21) bij Tormans zorgt voor veel opschudding in veldritland. Nadat Jan Tormans en Patrick Lefevere, die het duo zien vertrekken naar Alpecin-Fenix, al uithaalden naar makelaar Hans van Kasteren, heeft nu ook Bart Wellens cynisch gereageerd. Wellens - huidig ploegleider van beide renners - vindt dat de twee een mes in zijn rug steken.
 2. Waarom vergelijken we onze vaste kosten zo weinig? “Je kan er nochtans honderden euro’s mee besparen”
  Independer

  Waarom vergelij­ken we onze vaste kosten zo weinig? “Je kan er nochtans honderden euro’s mee besparen”

  Acht op de tien Belgen vergelijkt regelmatig de prijzen in de supermarkt. Amper de helft doet dat ook voor zijn vaste kosten zoals telecom, energie en verzekeringen. Het zijn nochtans essentiële uitgaven die jaarlijks duizenden euro’s uit ons budget happen. Independer.be wil één centraal platform worden om die vaste kosten op snelle en correcte manier te vergelijken.