Wout van Aert vrijdag tijdens de verkenning.
Volledig scherm
Wout van Aert vrijdag tijdens de verkenning. © PN

Van Aert: “De belangrijkste koers, maar mijn seizoen valt of staat er niet mee”

WK VeldrijdenVandaag keek-ie nog toe vanuit de sofa, maar morgen gaat Wout van Aert op zoek naar een vierde wereldtitel veldrijden bij profs. Aan de vooravond van het WK oogt Van Aert ontspannen, wetende dat hij in optimale conditie naar Oostende is afgereisd. “Ik hoop morgen de kers op de taart te zetten.”

10 reacties

 • Bernd Vaes

  8 maanden geleden
  Zijn seizoen valt of staat er niet mee, zegt Van Aert. Tja, dat noemt men „zich indekken“, beseffend dat hij tegen Mathieu weinig kans heeft. Wordt Van Aert dan toch nog een beetje verstandig?
 • ROGER DEPREZ

  8 maanden geleden
  Succes Wout
 • viaene philippe

  8 maanden geleden
  Geloof in jezelf je bent de beste allrounder succes man .
 • patrick de bock

  8 maanden geleden
  T zal inderdaad niet voor u zijn zondag
 • Bo Denie

  8 maanden geleden
  Veel succes Wout !
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.