BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Van Aert boos en teleurgesteld op zichzelf en de buitenwereld na mentale dip: “Dit is moeilijk te verwerken”

WK veldrijdenVerliezen, daar kan hij mee om. Maar verliezen als er pech mee gemoeid is, dat is bitter. Wout van Aert (26) was niet te genieten na het WK: kwaad om de lekke band, kwaad op de buitenwereld, kwaad op zichzelf. Het was al erg genoeg dat hij zijn eigen falen moest onder ogen zien, daar moest een ander hem niet nog extra mee confronteren. 

74 reacties

 • Lucien Mertens

  3 maanden geleden
  Blij dat er toch nog een is die VDP het vuur aan de schenen kan leggen, deze race was een dubbeltje op zijn kant, alweer.
 • Eddy Didden

  3 maanden geleden
  Vele mensen onderschatten wat Wout deed. Hij heeft in 2 ronden labeur al de anderen op achterstand gereden met uitzondering van VDP. Nadien een ronde op een leeggelopen tube ,om de ronde daarna terug te komen tot op 3 seconden van VDP. 4 ronden aan een stuk in de verzuring om zich dan net voor de aansluiting tot 2x toe vast te rijden in het zand. Ik vind dit geen schande . Zadelbreuk ? Ik heb die ronde herbekeken en de kracht wat VDP doet vanuit het zadel .Als wereldtopper,spijtig zulke reactie
 • Patrick Wallaert

  3 maanden geleden
  De mensen die hier zeggen dat Wout een slechte verliezer is weten niet waarover ze praten. Wout heeft zich nog nooit een slechte verliezer getoond, ontgoocheld ja dat zeker en is normaal voor een topsportman . Hij zegt op geen enkel moment dat hij zou gewonnen hebben zonder lekke band. Aleen dat hij ontgoocheld in zichzelf omdat hij niet echt terug vocht . Is dat een slechte verliezer ??
 • Ine Anckaert

  3 maanden geleden
  En niemand die nog praat over de zadelbreuk van VDP! Waar hij ook iets meer dan een halve ronde mee heeft rondgereden! Eerlijk Wout wist het al van de week vooraf toen VDP tot 2x toe een gat van 20sec op korte tijd bijna dicht reed! Wout is meer van het kaliber Indurain, tempo rijden tot ze in zijn wiel doodvallen, Vdp kan op zijn Nijs wegrijden van iedereen, Zie maar RvVl 2j terug na lekke band!! Dit heb ik Wout nog niet zien doen!!
 • Ronny Verachtert

  3 maanden geleden
  Als je niet tegen je verlies moet je stoppen met koersen en ergens in een fabriek gaan werken of bij de gemeente
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans