Wout van Aert was zichtbaar ontgoocheld met z'n zilveren medaille.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert was zichtbaar ontgoocheld met z'n zilveren medaille. © Photo news

“Van Aert blijkt niets van die les onthouden te hebben die Van der Poel hem leerde in de Ronde van 2020"

Ook Michel Wuyts zag gisteren hoe Wout van Aert in de sprint niet opgewassen bleek tegen Mathieu van der Poel op het WK veldrijden. Volgens de VTM-commentator heeft Van Aert “niets geleerd van de les die hij kreeg” in de Ronde van Vlaanderen 2020 en dat deze klap zelfs “harder aankomt” dan die van drie jaar geleden. “Wie ooit uitgekraamd heeft dat Van Aert in een sprint bergop Van der Poel mores zou leren heeft gedwaald.”

59 reacties

 • Jan De Schutter

  2 maanden geleden
  Dit duo geeft gans de sportwereld een dikke les in sportiviteit en respect, En wij hebben zowel Wout als Matthieu geen les te geven!
 • joachim despierre

  2 maanden geleden
  De beste heeft gewonnen, punt andere lijn ... Wout heeft amper op kop gereden, mathieu heeft gans de wedstrijd voor zijn rekening genomen ... verdiend gewonnen dus.
 • van roy jozef

  2 maanden geleden
  Wout hadt moeten zorgen dat hij als eerste de weg opdraaide. Mathieu wist al dat hij wereldkampioen zou worden toen hij eerst de baan op kwam. Wout eveneens.
 • Lisette Van Eester

  2 maanden geleden
  Er moest te weinig gelopen worden voor Wout van Aert, anders was de uitslag misschien andersom.
 • Stefke Pasen

  2 maanden geleden
  Voor hetzelfde geld gaan de laatste 50 meter anders en dan is het verhaal van begin tot einde anders. Wout is een fantastisch coureur, Mathieu ook, er moest iemand winnen, dat maakt de andere niet slecht…
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Op naar aparte categorie voor transgender personen na heisa rond Amerikaanse renster? UCI erkent dat het een heikel thema is: “De regels zijn niet perfect”
  PREMIUM
  Veldrijden
  25

  Op naar aparte categorie voor transgen­der personen na heisa rond Amerikaan­se renster? UCI erkent dat het een heikel thema is: “De regels zijn niet perfect”

  Tien dagen geleden stond Austin Killips nog op het podium van de cross van Zonnebeke, maar de trans vrouw ‘voldoet’ niet aan de selectiecriteria van de Amerikaanse bond en start zaterdag niet op het WK. De UCI denkt na om in de toekomst een aparte categorie voor transgender personen in te voeren om inclusie te bevorderen en competitievervalsing te vermijden.