Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Aert blijft na onemanshow in Zolder ongeslagen dit seizoen: “Denk dat dit mijn beste vorm in het veld sinds jaren is”

VeldrijdenVijf op een rij. Na een onemanshow won Wout van Aert ook de Superprestigemanche van Zolder. De Belgische kampioen nam al in ronde twee afscheid. Een nieuwe tweestrijd met Mathieu van der Poel kwam er niet. De wereldkampioen probeerde het even, maar toonde al snel een gelaten indruk, zakte ver weg en stapte vroegtijdig uit koers. 

13 reacties

 • Marti De Gryse

  5 maanden geleden
  Niet vergeten, Wout was weg op WK, enkel pech heeft hem van de titel gehouden, Vdp kon enkel dan pas het WK winnen
 • Sophia de smet

  5 maanden geleden
  Super van Wout ! Echt een klasbak zonder grenzen. Wauw wat een genot om naar te kijken
 • Johan Van loocke

  5 maanden geleden
  @Liliane, inderdaad. Begrijp sommigen niet die ipv trots te zijn op onze toppers ze telkens opnieuw afbreken...🤔
 • Liliane Wuyts

  5 maanden geleden
  Dat Van Aert blijft winnen, is blijkbaar heel moeilijk verteerbaar voor velen. Alle redenen zijn goed om toch maar negatieve zaken te vinden, nietwaar ? Hebben jullie ook een antwoord op de vraag wat er vandaag mis was met MvdP? Aangezien jullie alles toch zo goed weten. Jullie moesten beschaamd zijn.
 • Kjell Van daele

  5 maanden geleden
  Algemaan bekenen op weg en cross is van aert gewoon weg veel beter, zelfs na zijn veel zwaardere kwetsure dan vdp.
 1. "Families en huwelijken kapot maken kan hij als de beste, nu de sport nog en de cirkel is rond": broers Wellens woest op ex-mentor Van Kasteren
  Veldrijden
  52

  "Families en huwelijken kapot maken kan hij als de beste, nu de sport nog en de cirkel is rond": broers Wellens woest op ex-mentor Van Kasteren

  Het vertrek van Emiel Verstrynge (20) en Joran Wyseure (21) bij Tormans zorgt voor veel opschudding in veldritland. Nadat Jan Tormans en Patrick Lefevere, die het duo zien vertrekken naar Alpecin-Fenix, al uithaalden naar makelaar Hans van Kasteren, heeft nu ook Bart Wellens cynisch gereageerd. Wellens - huidig ploegleider van beide renners - vindt dat de twee een mes in zijn rug steken.
 1. Na de transferheisa. U23-wereldkampioen Joran Wyseure is er nog altijd niet goed van: “Die tweet van Wellens met mes in de rug: heel erg”
  PREMIUM
  Veldrijden
  46

  Na de transfer­hei­sa. U23-wereldkam­pi­oen Joran Wyseure is er nog altijd niet goed van: “Die tweet van Wellens met mes in de rug: heel erg”

  Wereldkampioen veldrijden bij de U23 Joran Wyseure (21) werd zaterdag achtste in Gavere en zondag tweede in Brussel. Maar Wyseure haalde de voorbije dagen vooral het nieuws met een veelbesproken transfer naar de Alpecin-Fenix-ploeg van Philip en Christoph Roodhooft. Dat zorgde voor zoveel reuring dat Wyseure er nog altijd niet goed van is. “Tot dertig seconden voor de start van de cross in Gavere gisteren keerde mijn maag nog altijd van de stress en van de spanning.”