BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Uitslag WK veldrijden

De uitslag van de wedstrijd bij de elite mannen, zondag op het WK veldrijden in het Nederlandse Hoogerheide:

 1. Onze chef wielrennen ziet hoe Wout en WK’s geen geslaagd huwelijk meer zijn: “En dit keer lag het aan het hoofd, niet aan de benen"
  PREMIUM
  WK veldrijden
  51

  Onze chef wielrennen ziet hoe Wout en WK’s geen geslaagd huwelijk meer zijn: “En dit keer lag het aan het hoofd, niet aan de benen"

  Het wil tegenwoordig maar niet lukken voor Wout van Aert (26) op een wereldkampioenschap. Wéér tweede, net als op de weg in Imola, zo zag ook onze chef wielrennen Marc Ghyselinck. Van Aert moest in Oostende het hoofd buigen voor zijn eeuwige rivaal. “Natuurlijk was Van der Poel blij met zijn wereldtitel, maar... de vreugde ontbrak."
 2. Stybar kraakt Nys na bruisende veldslag, brons voor Pauwels
  WK veldrijden

  Stybar kraakt Nys na bruisende veldslag, brons voor Pauwels

  Een weergaloze Zdenek Stybar (28) is in het Nederlandse Hoogerheide voor de derde keer wereldkampioen veldrijden geworden. De Tsjech, volwaardig wegrenner intussen, rekende na een zenuwslopend titanenduel af met een sublieme Sven Nys (37). Werkelijk schitterende propaganda dat duel voor de sport. Kevin Pauwels miste zijn start, maar hield in het slot Klaas Vantornout, Tom Meeusen en de wegzakkende Lars van der Haar af, goed voor een derde plek en een mooie bronzen medaille. Niels Albert, gevallen tijdens de verkenning, kwam er na een zoveelste rotstart nooit aan te pas en werd twintigste.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal