Van Aert kwam een kijkje nemen in Kortrijk, hier is hij in gesprek met latere winnaar Aerts
Volledig scherm
Van Aert kwam een kijkje nemen in Kortrijk, hier is hij in gesprek met latere winnaar Aerts © Photo News

Toon Aerts voert onemanshow op in Kortrijk en neemt leiding over van Iserbyt in X2O Badkamers Trofee, Wout van Aert komt kijkje nemen

VeldrijdenToon Aerts (28) was heer en meester in Kortrijk. Aan de boorden van de Leie voerde de renner van de Baloise Trek Lions een onemanshow op. Hij finishte voor de ogen van Wout van Aert met 1 minuut en 7 seconden voorsprong op Eli Iserbyt en neemt ook de leiding over in de X20 Badkamers Trofee.

4 reacties

 • jos de groot

  2 maanden geleden
  het veldrijden begint volgende week pas
 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  Ik verwacht Wout rond kerstdag , want na 4 crossen nu gaat hij mee met de ploeg !
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Volgende week worden ze terug op minstens een minuut achter wout gezet!
 • Roger Lambregts

  2 maanden geleden
  Proficiat Toon, geweldige prestatie
 1. Hoop doet leven voor Van Aerts’ concurrenten (ook al is het maar 1%): “Natuurlijk kan ik Van Aert verslaan. Als alle sterren gunstig staan. Én de maan. Én Mars”
  PREMIUM
  BK veldrijden
  15

  Hoop doet leven voor Van Aerts’ concurren­ten (ook al is het maar 1%): “Natuurlijk kan ik Van Aert verslaan. Als alle sterren gunstig staan. Én de maan. Én Mars”

  “99%”, schat Jurgen Mettepenningen de titelkansen in van Wout van Aert, zondag op het BK veldrijden in Middelkerke. Blijft over: één procentje ijdele hoop, gedragen door drie outsiders voor het geval Van Aert met haar en huid wordt verslonden door een tienkoppig monster dat plots opdoemt uit de Noordzee. Je weet maar nooit… Van “hooguit zilver” over “ik ga ervan uit dat hij gewoon niet te kloppen is” tot “ik hoop dat z’n voorsprong onder de minuut blijft”; de drie outsiders over hun titelkansen.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 3. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.