Van Aert kwam een kijkje nemen in Kortrijk, hier is hij in gesprek met latere winnaar Aerts
Volledig scherm
Van Aert kwam een kijkje nemen in Kortrijk, hier is hij in gesprek met latere winnaar Aerts © Photo News

Toon Aerts voert onemanshow op in Kortrijk en neemt leiding over van Iserbyt in X2O Badkamers Trofee, Wout van Aert komt kijkje nemen

VeldrijdenToon Aerts (28) was heer en meester in Kortrijk. Aan de boorden van de Leie voerde de renner van de Baloise Trek Lions een onemanshow op. Hij finishte voor de ogen van Wout van Aert met 1 minuut en 7 seconden voorsprong op Eli Iserbyt en neemt ook de leiding over in de X20 Badkamers Trofee.

4 reacties

 • jos de groot

  1 jaar geleden
  het veldrijden begint volgende week pas
 • Johan Maddens

  1 jaar geleden
  Ik verwacht Wout rond kerstdag , want na 4 crossen nu gaat hij mee met de ploeg !
 • Anthony Peeters

  1 jaar geleden
  Volgende week worden ze terug op minstens een minuut achter wout gezet!
 • Roger Lambregts

  1 jaar geleden
  Proficiat Toon, geweldige prestatie
 1. Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  31

  Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”

  Winst voor Van Aert in Hamme. Een zege voor Van der Poel in Besançon. De ‘Grote Twee’ zijn klaar voor het WK veldrijden. Het parcours in Hoogerheide is mee uitgetekend door Adrie - vader van Mathieu. Kan dat wel? Onze columnist Niels Albert ziet er geen graten in. “Volgens mij neemt Wout ook probleemloos een balk van 40 centimeter” Wat beslist dan wel over winst of verlies?
 2. Michel Wuyts ziet hoe een Nederlands WK altijd gepaard gaat met herrie: “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis”
  PREMIUM
  22

  Michel Wuyts ziet hoe een Nederlands WK altijd gepaard gaat met herrie: “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis”

  Adrie van der Poel heeft na alle commotie beslist om geen WK-parcoursen meer uit te tekenen. Geloof dat maar niet, meent onze analist Michel Wuyts. “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis. Geen Nederlands WK zonder herrie, zo luidt de leuze.” En die is er dus ook ditmaal weer. “De balkenhistorie valt helemaal niet uit de lucht. Ze is maanden vooraf uit ’s mans brein ontsproten.”
 3. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.