Toon Aerts.
Volledig scherm
Toon Aerts. © Photo News

Toon Aerts schuift favorietenrol door voor Ethias Cross in Beringen: “Met podium zal ik tevreden zijn”

veldrijdenNa Lokeren opnieuw Eli Iserbyt aan de winst in Beringen? Of slaagt Toon Aerts erin zijn titel te verlengen in deze derde editie van de mijncross? In Lokeren, afgelopen zaterdag, liet Toon Aerts ‘maar’ een zevende plaats optekenen.

1 reactie

 • Gerda Martens

  1 maand geleden
  Kan nlet begrijpen dat er crossers zijn die nu ni 100 % zijn. Als je bekijkt wat WVA en MVP en T P allemaal presteren op de weg. Dan verwachten we nog dat die 20 crossen winnen op t einde van t jaar. Moest ik Toon zijn, zou maken dat ik er paar win. Straks komen 3 beren meedoen en word het vechten voor plaatsje op podium.
 1. Zaterdag GRATIS bij ‘Het Laatste Nieuws’: de meest complete veldritgids
  Veldrijden

  Zaterdag GRATIS bij ‘Het Laatste Nieuws’: de meest complete veldrit­gids

  Modder, spektakel en tomeloze inzet: dat zijn de ingrediënten van het spannende nieuwe veldritseizoen. Met opnieuw de intrede - niet vroeger dan eind november weliswaar - van de absolute klasbakken Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Het Laatste Nieuws geeft op zaterdag 2 oktober het startschot met de meest complete en 48 pagina’s tellende veldritgids. Fiches en voorstelling van alle renners, ploegen en klassementen en natuurlijk een volledige kalender. En die is uitgebreid, met onder anderen Superprestige, de vernieuwde en uitgebreide Wereldbeker, X2O Badkamers Trofee en Ethias Crossen. Bovendien ook met een voorwoord van Niels Albert. De gewezen kampioen kijkt verlekkerd uit naar het seizoen. “We zijn terug! Na een jaar coronamiserie ­eindelijk weer een volle veldritkalender. ­Eindelijk weer fans en eindelijk weer feest­tenten.”
 2. Sven Nys kijkt uit naar de eerste klassementscross: “Brand wil als wereldkampioene het volledige klassement van de Superprestige rijden”
  Gouden Cross
  3

  Sven Nys kijkt uit naar de eerste klasse­ments­cross: “Brand wil als wereldkam­pi­oe­ne het volledige klassement van de Superpres­ti­ge rijden”

  Morgen gaat de Gouden Cross van start. Met de Ethias Cross in Meulebeke en de Superprestige-manche in Gieten staan er dit weekend meteen twee mooie crossen op het programma. Veldritlegende Sven Nys kijkt samen met ons vooruit op het komende veldritseizoen: welke modderduivels zullen volgens hem goed scoren? En wie neemt hij mee in zijn eigen Gouden Cross-ploeg?