Tom Pidcock over het WK en de concurrentie: “Ik denk niet dat de Belgen in team zullen rijden”

VeldrijdenHoe leven Tom Pidcock en zijn entourage toe naar het WK in Fayetteville? VTM Nieuws had een gesprek met de Brit en zijn Belgische trainer Kurt Bogaerts voor de spreekwoordelijke generale repetitie in Hoogerheide. “Na het WK neem ik vijf dagen vakantie vooraleer ik me focus op de weg. Ik ga dan met mijn vriendin naar New York.”

14 reacties

 • Rik Duyvejonck

  4 maanden geleden
  Nee ze de Belgen doen mee voor de 3 de plaats. Met zo ne bondscoach. Wat denk je.
 • Liliane Wuyts

  4 maanden geleden
  Ik geloof nooit dat Toon voor Lars zal rijden, hij wil zelf te graag winnen, wat normaal is. Ik hoop in ieder geval dat hij niet dezelfde fout zal maken zoals Nys vroeger deed. Ik mag aannemen dat Toon slimmer is.
 • bernard vermeulen

  4 maanden geleden
  Belgen rijden in ploeg, zolang ze ploegmaats hebben in het WK, en zolang er gemoei is van ploeg managers, waarom niet kiezen voor ploeg dan is dit gekakel althans voorkomen.
 • dretie munkies

  4 maanden geleden
  Hij zal in elk geval op Lars en Toon kunnen rekenen !
 • René Pijnacker

  4 maanden geleden
  Belgen rijden nooit in team, hoewel er anders wordt beweerd wanneer er weer eens een Belg WK werd. Dat is meer vanwege willen delen in het succes uiteraard.
 1. Kersvers wereldkampioen Pidcock wil wel, maar komt niet naar Krawatencross in Lille
  Veldrijden
  12

  Kersvers wereldkam­pi­oen Pidcock wil wel, maar komt niet naar Krawaten­cross in Lille

  Na zijn wereldtitel veldrijden gekscheerde Tom Pidcock dat hij zondag in Lille graag zijn regenboogtrui zou willen showen voor hij aan zijn voorbereiding op het wegseizoen begint. De Brit is momenteel op citytrip in New York, maar landt zaterdagavond in België, om al zondagavond naar de Algarve in Portugal te vliegen voor een stage. Crossen in Lille is dus in principe mogelijk. De organisator van de Krawatencross deed een bod bij het management van Pidcock, maar kreeg nog geen antwoord.