Thibau Nys.
Volledig scherm
Thibau Nys. © BELGA

Thibau Nys verschijnt wel degelijk aan de start van het WK veldrijden in Fayetteville: “Rug en schouder gaan me niet hinderen”

WK veldrijdenThibau Nys (19) heeft groen licht gekregen om deel te nemen aan het WK veldrijden voor beloften in het Amerikaanse Fayetteville. “Ik heb elke dag meer vertrouwen in de schouder”, zegt Nys.

23 reacties

 • pierre de smet

  4 maanden geleden
  Er zijn drie mogelijkheden ; 1 gaat mee en geeft op . 2 Lukt niet zo goed die dag maar helpt een landgenoot of 3 hij wordt wereldkampioen . Hopelijk ben ik mis wat optie één betreft . 2 mag ook maar hoop op nr 3 we zien welwat die zaterdag brengt .
 • bob jansens

  4 maanden geleden
  op basis van zijn prestaties dit seizoen in het veld verdient Thibau het niet om geselecteerd te worden. MAAR de bond heeft beslist om alle plaatsen (6) waar België recht op heeft in te vullen, en in een selectie van 6 renners is het logisch dat Thibau erbij is...
 • Jonah Kemps

  4 maanden geleden
  Leuk voor de fans maar als die even belabberd rijdt dan op het bk zou het geen gemis zijn als hij niet gaat. Ofwel rekent de bondscoach op een superdag die hij soms wel heeft ofwel is het vriendjespolitiek.
 • Karel Peeters

  4 maanden geleden
  Hij kan daar niets gaan doen, gewoon vriendjes politiek dat hij mag mee gaan
 • Peter Hindryckx

  4 maanden geleden
  De kleine Nys is een talent en niet vies van een stunt gogo thibau